Terug naar Anker Soundcore Flare+
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Anker Soundcore Flare+

Door Sven Lamers2 april 2019 11:503 min. leestijd2

Wat verwacht je van een goede bluetooth-speaker? Helemaal bovenaan staan bij ons het geluid en de accuduur, het formaat volgt al snel op de derde plaats. Maar daarna houdt het wel een beetje op. Waterdichtheid? Stereo-paren maken? Dubbelfunctie als powerbank? Lichteffecten zodat je er een mobiele disco van maakt? Deze functies bungelen allemaal ergens onder aan ons wensenlijstje, maar dat heeft Anker niet weerhouden om ze gewoon allemaal in zijn Anker Soundcore Flare+-speaker te bouwen.

Anker Soundcore flare

Anker Soundcore Flare+

Qua ontwerp doet de Flare+ denken aan de slimme speakers van bijvoorbeeld Amazon en Google, met daarbij een vleugje HomePod van Apple. Hij is 18 cm hoog en heeft aan de onderkant een diameter van 10,5 cm. Je kunt hem dus gemakkelijk meenemen, iets wat nog eens benadrukt wordt door een draagriempje aan de bovenkant. Verbinding maken met je iPhone, iPad of Mac is zo gebeurd. Je zet de Soundcore Flare+ aan, drukt op het bluetooth-knopje en selecteert de speaker in de bluetooth-instellingen van je apparaat.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Anker Soundcore Flare
Anker Soundcore Flare

Waterbestendige speaker met feestelijke verlichting.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bekijk dit product

Klein maar krachtig

Gezien het formaat is het geluid van de Flare+ uitstekend. Door het 360-graden-ontwerp vliegen de geluidsgolven alle kanten op; je kunt er prima een kleine kamer mee vullen. Er is een duidelijk waarneembare bas (wanneer je de optionele ‘BassUp’-modus inschakelt tenminste), en ook de midden- en hoge tonen komen prima uit de verf. Alleen wanneer we het geluid heel hard zetten, begint de speaker een klein beetje te oversturen. Wat we als erg positief hebben ervaren, is dat de speaker ook heel zacht kan. Waar veel andere bluetooth-speakers ook in de laagste volume-instelling van iOS nog vrij luidruchtig zijn, is de Soundcore ook echt rustig. De aangegeven twintig uur accutijd haalt de speaker in onze test net niet helemaal, maar het blijft een aardige prestatie. Opladen gaat daarentegen vrij traag.

De geinige functies

Anker Soundcoure Flare+

Tot zover de basisfuncties, nu alle extraatjes. Zoals gezegd is de Flare+ helemaal waterdicht, volgens de IPX7-specificatie. Onder water naar muziek luisteren klinkt nooit echt goed, maar het is wel een geruststelling dat je tijdens een feestje niet continu op rondvliegende biertjes hoeft te letten. Over feestjes gesproken, de Flare+ kan zelfs een disco worden. In de voet van de speaker zitten ledjes die op de maat van de muziek oplichten, in verschillende kleuren. Met behulp van de Soundcore-app maak je zelfs eigen lichtpatronen aan. Ook maak je in de app stereoparen van meerdere Flares voor een nog betere geluidservaring.

Wat ons betreft is de Anker Soundcore Flare+ een van de best uitgeruste bluetooth-speakers met een hoop geinige functies. Aanrader.

Deze review komt uit iCreate 106:

iCreate 106
iCreate 106
45 Mac-problemen gemakkelijk opgelost

Plus
  • Fijn 360-graden-geluid
  • Waterdicht
  • Ledjes!
Min
  • Beloofde accuduur wordt niet helemaal waargemaakt
  • Opladen gaat traag
Meer over de Anker Soundcore Flare
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Peter
Lezer
Peter

De advertentie linkt naar een andere type van de Soundcore Flare (zelfde naam, maar dan zonder Plus]

Hans
Lezer
Hans

Ik las net een review op de Tweakers site en ik moet zeggen dat de iCreate review veel beter de werkelijkheid weergeeft. De Flare Plus levert verbazingwekkend veel waar voor zijn geld. Het geluid is prima. Ik heb meerdere speakers met elkaar vergeleken. De bas is heel goed, als de basknop tenminste aan staat. Basknop uit is geen optie. Als je iets betaalbaars zoekt dat ook goed is, is de Flare Plus een aanrader.