Terug naar Angry Birds Rio HD
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Angry Birds Rio HD

Door Redactie iCreate5 juli 2011 10:272 min. leestijd0

Ontwikkelaar: Rovio Mobile. Prijs: €2,39

Als ontwikkelaar weet je dat je het hebt gemaakt als je game meer dan honderd miljoen keer is gedownload. We hebben het hier over de populairste handheldgame van 2010: Angry Birds. Met zoveel fans kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De boos kijkende vogels zijn terug, dit keer in Rio!

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Rio
Angry Birds Rio HD put inspiratie uit de animatiefilm Rio. Daarom zul je af en toe ook personages uit de film zien opduiken, maar je speelt nog steeds met de gekleurde vogels, met ieder een eigen kracht. Er is weinig veranderd aan de gameplay ten opzichte van het origineel, behalve dat de game wat makkelijker is en dus toegankelijker voor beginners. Tja, waarom zou je een succesformule eigenlijk veranderen?

Zestig levels
Verder valt het op dat de game er grafisch op is vooruit gegaan. Meer detail, kleurrijker en meer levels met een eigen smoelwerk. Er zijn in totaal zestig levels, waarvan je in dertig levels vogels moet bevrijden door hun kooien te breken en in de andere dertig je je woede op aapjes kunt koelen. Heb je hier nog niet genoeg aan, dan kun je sinds kort twee nieuwe hoofdstukken downloaden: Beach Volley en Carnival Upheaval. In oktober en november komen er nog twee updates uit, waarna het verhaal over de boze vogels in Rio uit is.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar