Terug naar Alarmy: de meest populaire (en irritante) wekker-app ter wereld
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

Alarmy: de meest populaire (en irritante) wekker-app ter wereld

Door Annemiek Lourensen8 februari 2022 09:002 min. leestijd0

Maandagochtend. Voor je gevoel lig je pas net een uurtje te dromen, maar je wekker begint al te blèren. Je zet hem uit, draait je om, en denkt ‘nog twee minuten’. En daar ga je de mist in: voor je het weet, heb je je afspraken gemist. Zulke scenario’s zijn verleden tijd met Alarmy, de meest irritante wekker-app ter wereld.


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in

Alarmy is de wekker-app waar je voor opstaat

alarmy_3

Alarmy is ambitieuzer dan je standaard iPhone-­alarm. De app wil iets van je en zorgt er zo voor dat je écht wakker bent. Terwijl je een gewone wekker met één druk op de knop sluimert, eist Alarmy dat je in de vroege ochtend al een missie volbrengt.

Denk aan het spelen van een potje memory, het oplossen van een rekenoefening, of het scannen van een zelfgekozen streepjescode (die laatste is het effectiefst wanneer je het product met de desbetreffende code buiten je slaapkamer legt). Je alarm stopt pas met rinkelen wanneer je missie is voltooid. Bloedirritant? Zeker, maar dat is te laat komen ook.

Voor ieder wat wils (of niet)

alarmy_2

Alarmy heeft voor ieder wat wils, want je kunt elke missie zo uitdagend maken als je zelf wilt. Ben je een rekenwonder? Dan is ‘s ochtends zelfs voor jou de ‘Hell mode’ van de rekenoefening een flinke uitdaging. Of wil je meer bewegen, maar heb je geen tijd voor regelmatige bezoekjes aan de sportschool? Activeer dan de squat-oefening en bepaal zelf hoe vaak je beweegt totdat je wekker tot rust komt.

Wellicht dat dit allemaal iets te extreem klinkt, maar niet getreurd: er zijn ook missies waar je geen ochtendhumeur van krijgt.
Voor iedereen die zelfs met Alarmy niet uit bed springt, is er een Premium-versie beschikbaar.

Durf je die aan, dan krijg je voor €7,49 per maand (of €59,99 per jaar) nog meer frustrerende functies voor je kiezen, waaronder een ‘Wake Up Check’ die controleert of je niet bent ingedut.

Alarmy is dus een van de populairste wekker-apps – en met stip de irritantste. Precies wat je nodig hebt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar