Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Dit zijn de 5 beste apps voor op het toilet

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
5 beste toilet apps

Ontken het niet: soms ga je naar het toilet, haal je je iPhone tevoorschijn en ineens is de tijd gevlogen. Daarom hebben we naar de 5 leukste apps voor op het toilet gezocht!

1) Triple A – Touch Visualizer


Ren je soms naar het toilet om aan de drukte te ontsnappen? De mindfulness-app Triple A – Touch Visualizer voor de Apple Watch helpt je met visualisaties om tot rust te komen. Deze app biedt een soortgelijke ervaring op de iPhone.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

2) Alto’s Odyssey

Ontdek de eindeloze woestijn met Alto’s Odyssey. Spring over diepe kloven, bedwing de zandduinen en race door klassieke tempels. Probeer een zo groot mogelijke afstand af te leggen – maar het kan ook in enkele seconden gebeurd zijn.

Beschikbaarheid: € 4,99, verkrijgbaar in de App Store.

3) Bored Panda

Bored Pando beste 5 toilet apps

In een moment van verveling door lijstjes met grappige, creatieve of hartverwarmende foto’s en verhalen scrollen? Bored Panda (het enige magazine voor panda’s) is precies de app die je nodig hebt.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

4) LEGO Tower

LEGO Tower beste 5 toilet apps

De naam LEGO Tower zegt het al: bouw je eigen toren van lego, met allerlei appartementjes, winkeltjes en voorzieningen. En natuurlijk met heel veel grappige legofiguurtjes. Iedere keer dat je kijkt, kun je weer verder uitbreiden.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store, biedt in-app aankopen.

5) Townscaper

Townscaper beste 5 toilet apps

Met één tik op het scherm bouw je een huisje. En nog een, en dan nog een, steeds in nieuwe kleuren. Dat is Townscaper wel zo’n beetje. Dat is toch alsof je geld door het toilet spoelt? Niet echt: wij worden er vooral zen van.

Beschikbaarheid: € 4,99, verkrijgbaar in de App Store.