Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Deze 5 apps voor kortingscodes wil je écht hebben

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Apps kortingscodes

Tegenwoordig is er een app voor alles – zelfs voor kortingsbonnen. En dan alsnog is de keuze reuze, met voor ieder wat wils: reizigers scoren korting op hotels, foodies op de leukste restaurants en fashionista’s op de hipste kleding. Maar er zijn ook een hoop apps die eigenlijk helemaal niet zo interessant zijn – of in Nederland en België stiekem niet eens werken. Daarom vind je hieronder vijf apps voor kortingscodes die je wél moet hebben.

Groupon

Het aantal aanbiedingen ligt lager dan bij veel andere apps voor kortingscodes, maar bij Groupon kunnen de kortingen wel oplopen tot maar liefst 83 procent. En dat voor de meest uiteenlopende productcategorieën, van dagjes uit tot elektronica. Zeker interessant dus om de app uit te proberen!

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

Scoupy

Al 1,3 miljoen mensen gebruiken Scoupy. In deze app vind je fijne cashback-acties van allerlei supermarktproducten. Bewaar je kassabon en krijg geld terug: zo bespaar je eenvoudig op je boodschappen.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

Pepper.com

Pepper.com is een van de populairste apps voor kortingscodes. De basis is in principe hetzelfde als Scoupy, maar Pepper.com verzamelt daarnaast ook nog aantrekkelijke deals voor je. Hierdoor is het aanbod behoorlijk divers.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

Honey

Honey is zowel een app als een browserextensie waarmee je geld bespaart bij online winkelen. Honey zoekt automatisch naar kortingscodes terwijl je winkelt. Er zijn kortingen voor onder meer kleding, voedsel, of het boeken van reizen. Dus niet alleen voor je iPhone en iPad, maar ook je Mac.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

Tiendeo

In Tiendeo vind je reclamefolders van winkels en ook winkelinformatie zoals het adres en de openingstijden. Maak meldingen aan voor je favoriete winkel, merk of product, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste aanbiedingen. Zo grijp je nooit meer mis op de producten die op je wensenlijstje staan!

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.