Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

5 adventure-games voor je Mac

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iCreate 138

Je iPhone staat natuurlijk vol met games waar je de hele dag in wegdroomt. Maar je Mac? Die gebruik je er misschien niet

Myst – € 29,99

Adventure apps Mac

In deze totaal vernieuwde versie van een klassieker verken je het eiland Myst en vier andere prachtig vormgegeven werelden, die stuk voor stuk vol zitten met complexe puzzels. En dat is nog net zo leuk als in 1993!

Machinarium – € 14,99

Adventure apps Mac

Er zijn weinig point-and-click games met zo veel karakter als Machinarium. In dit spel speel je een kleine robot die zijn beste vriendin moet bevrijden van een criminele bende. Heeft ook hints voor als het te lastig wordt.

The Witness – € 39,99

Adventure apps Mac

Met The Witness loop je rond op een mysterieus eiland en los je lijnpuzzels op. Deze verschijnen op panelen die je overal in de wereld tegenkomt. Voor de puzzels worden er langzamerhand steeds meer complexe regels geïntroduceerd.

Obduction – € 29,99

Adventure apps Mac

De makers van Myst hebben niet stilgezeten en hebben in 2016 Obduction uitgebracht. In dit spel beland je op een buitenaardse wereld met een aardse stad. Je keuzes gedurende het spel bepalen het einde van het verhaal.

Syberia – € 12,99

adventure apps Mac

In Syberia speel je als Kate Walker, een advocaat uit New York die een overname moet regelen van een speelgoedfabriek in het fictieve Valadilene in de Franse Alpen. De overname neemt een onverwachte wending …