Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Heb jij je zorgverzekering al gekozen? Overstappen loont!

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
orgverzekering vergelijken 2024

Wat doe je tussen Kerst en nieuwjaar? Slechte kerstfilms kijken op Netflix, bordspelletjes spelen met de hele familie … En last but not least: op de valreep toch nog overstappen van zorgverzekering. Want daarmee kun je flink besparen en begin je 2024 dus goed.

Wij laten je zien hoe je de beste aanbieding vindt én een cadeau op de koop toe krijgt. Bovendien kennen wij bij iCreate natuurlijk weer een app die je nog meer voordeel oplevert bij het wisselen van zorgverzekeraar.

Zorgverzekering vergelijken 2024: tijd om over te stappen

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat je weer kunt overstappen van zorgverzekering. In eerste instantie om geld te besparen. Maar ook om beter verzekerd te zijn. De premies en dekkingen van zorgverzekeringen veranderen elk jaar, dus het kan zijn dat je huidige verzekering niet meer aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Misschien betaal je te veel voor zorg die je niet gebruikt, of misschien kom je juist tekort als je onverwacht zorg nodig hebt. Door over te stappen kun je een verzekering kiezen die beter past bij jouw budget en wensen. Bovendien kun je hier en daar nog extra voordelen pakken – en wij weten waar je zijn moet!

Hoe kies je de beste zorgverzekering?

Dat kan best lastig zijn, want er zijn veel verschillende aanbieders en polissen op de markt. Het is onbegonnen werk om ze allemaal zelf naast elkaar te zetten. Gelukkig hoef je niet zelf alle opties te vergelijken, want daar zijn enkele handige (en onafhankelijke) tools voor: ZorgKiezer en Independer.

Bij zowel ZorgKiezer als Independer kun je eenvoudig en snel de zorgverzekeringen van alle aanbieders vergelijken op basis van jouw persoonlijke gegevens, wensen en voorkeuren. Je kunt filteren op prijs, kwaliteit, service, vrije zorgkeuze, aanvullende verzekeringen en meer. Zo vind je in een paar minuten de verzekering die het best bij je past.

Als je eenmaal een geschikte zorgverzekering hebt gevonden, kun je direct online overstappen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en te bevestigen. ZorgKiezer en Independer regelen dan de rest, zoals het opzeggen van je oude verzekering en het aanmelden bij je nieuwe verzekering. Zo makkelijk is het.

En als klap op de vuurpijl 🧨 krijg je er bij beide partijen ook nog een cadeau bij!

Dit is je cadeau bij overstappen via ZorgKiezer

Als je overstapt via ZorgKiezer, kun je kiezen uit twee cadeaus. Bovendien is er een app waarmee je nog eens extra cashback ontvangt, en die je dus echt even op je iPhone moet zetten. Dit zijn de cadeaus:

  • 3 maanden online sporten
  • Oral-B elektrische tandenborstel (ter waarde van € 39,99).
Extra tip: tot bijna 60 euro terug met de app Woolsocks!

Een goedkopere (of beter passende) verzekering, een leuk cadeau … kan het nog beter? Zeker wel! Maak kennis met de cashback-app Woolsocks. Als je via Woolsocks naar zorgkiezer.nl gaat en daar een zorgverzekering afsluit, krijg je nog eens extra korting in de vorm van cashback. De precieze korting verschilt per verzekeraar, maar kan oplopen tot 56 euro

En dit is je cadeau bij overstappen via Independer

Stap je over via Independer, dan krijg je niet één, maar twee cadeaus.

  • Voucher van 10 euro te besteden bij sportwinkel Decathlon.
  • Iedereen die nu overstapt van zorgverzekering via Independer, krijgt een gratis Tandongevallen-verzekering. Deze vergoedt maximaal 20 duizend euro per gebeurtenis.

Ook interessant voor mensen die al eerder zijn overgestapt via Independer: mogelijk heb jij ook recht op deze gratis Tandongevallen-verzekering. Dit geldt voor als je na 2012 via Independer bent overgestapt – de verzekering moet wel nog steeds lopen. Je moet dan zelf even contact opnemen met Independer via mail om dit te regelen.

Maak jouw keuze

Dus waar wacht je nog op? Ga naar zorgkiezer.nl of independer.nl, vind de beste zorgverzekering voor jou en krijg een cadeau op de koop toe. Ga je voor ZorgKiezer? Pak dan eventueel je extra korting met de app Woolsocks. Overstappen van zorgverzekering kan tot en met 31 december, dus grijp nu je kans om geld te besparen en beter verzekerd te zijn.