Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Zomercliffhanger GTST: hoe kom je de vakantie door?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
GTST Magazine


Lees verder na de advertentie

Het is een moment om naar uit te kijken en tegelijkertijd om stevig van te balen: de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Morgenavond is-ie te zien: hartstikke spannend natuurlijk. Maar hoe kom je de vakantie door zonder je favoriete soap? Gelukkig is er ook tijdens de zomerstop genoeg te beleven voor liefhebbers van GTST en hoef je niet helemaal af te kicken.

1. Ontdek Meerdijk in de GTST-app

GTST Meerdijk app

Sinds een jaar of anderhalf is er een GTST-app waarmee je al puzzelend door Meerdijk kunt lopen. Als trouwe GTST-fan lang en breed uitgekeken op De Koning, De Rozenboom en andere bekende locaties in de app? Dacht het niet, want er komt een update! Morgenavond direct na de laatste uitzending van dit seizoen verschijnt er een nieuwe verhaallijn in de app, die natuurlijk alles te maken heeft met de cliffhanger. Acht weken lang komen er wekelijks vier nieuwe spelelementen bij. Ontdek jij wat er precies aan de hand is? De app GTST: Meerdijk is gratis te downloaden in de App Store.

2. Houd een GTST-marathon met Videoland

https://www.facebook.com/VideolandOnDemandcom/videos/1525868317463606/


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

GTST gaat al heel wat jaren mee. De allereerste aflevering dateert al van 1990. Fantastisch om nog eens terug te zien: Arnie, Linda, Martine Hafkamp en allemaal piepjong … Bij Videoland kan het, want daar voeren ze sinds afgelopen week beetje bij beetje het complete eerste seizoen van GTST toe. We beginnen gewoon weer van voor af aan! De app van Videoland werkt onder meer op de iPhone, iPad en nieuwe Apple TV. Zijn de bordkartonnen decors van bijna dertig jaar oud niet helemaal jouw ding? Dan kun je bij Videoland ook kijken naar de spin-off Nieuwe Tijden, met daarin ook enkele bekende bewoners van Meerdijk.

3. Lees GTST Magazine

Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt dit jaar zijn eigen tijdschrift: GTST Magazine! Perfect vakantieleesvoer voor in het vliegtuig en aan het strand. Elke twee weken verschijnt er een nieuwe uitgave, vier in totaal. Morgen ligt het eerste nummer in de winkels! GTST Magazine wordt gemaakt door de cast: in het eerste nummer vind je bijdragen van Jord Knotter, Ferri Somogyi, Robin Martens, Guido Spek en Dilan Yurdakul. Bestel het eerste nummer in onze webshop of sluit een GTST Magazine abonnement af, zodat je geen enkel nummer mist.