Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Wie is de Mol? Speel mee met de vernieuwde app!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Deelnemers wie is de mol 2018


Lees verder na de advertentie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Aanstaande zaterdag gaat het achttiende seizoen van start. Dit jaar zijn onder andere Jan Versteegh, Ron Boszhard en Olcay Gulsen van de partij. De bijbehorende Wie is de Mol app staat nu al bovenaan in de App Store-hitlijst.

Zo werkt het spel

Aan de ware molloten – zoals de fanatieke fans ven het programma zich noemen – hoeven we het niet meer uit te leggen. In Wie is de Mol? moet een groep min of meer bekende Nederlanders allerlei avontuurlijk opdrachten zien te volbrengen. Loopt dat goed af, dan verdienen ze geld voor de pot. Maar te midden van de deelnemers is een mol die de opdrachten probeert te saboteren. Aan de overige kandidaten de taak om de mol te ontmaskeren …

Wie is de mol app

 

Wie is de Mol? is dit jaar waarschijnlijk gesitueerd in Georgië, maar jij kunt het spel lekker meespelen vanaf de bank met de gratis app die dit jaar vernieuwd is. Je kunt deze app individueel gebruiken, maar het leukst is het natuurlijk als je een pool aanmaakt met vrienden, familie of collega’s – je kunt een groep maken met tot maximaal honderd deelnemers.


kooptip

Ook in de app draait natuurlijk alles om de vraag: wie is de mol? Wekelijks verdeel je je je punten onder de kandidaten die zich volgens jou verdacht gedragen. Gaat een kandidaat door naar een volgende aflevering? Dan verdubbelen de punten. Heb je je punten ingezet op iemand die het programma moet verlaten? Dan ben je je punten kwijt. Zet dus vooral niet alles in op één persoon, want als dat de afvaller is dan kun je niet meer meedoen.

Molbonus

De app heeft dit jaar een compleet nieuw spelelement: de Molbonus. Zodra in de allerlaatste aflevering de mol bekend is, worden alle punten die je in eerdere afleveringen op hem of haar hebt ingezet verdubbeld. Dat kan dus zomaar voor verrassingen zorgen …

De eerste aflevering van ‘Wie is de Mol?’ zie je zaterdag 6 januari om 20.30 uur op NPO 1.