Terug naar WhatsApp online status uitzetten? Binnenkort kan het!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

WhatsApp online status uitzetten? Binnenkort kan het!

Door Ward Edema4 juli 2022 09:062 min. leestijd0

Je WhatsApp online status uitzetten kan tegenwoordig nog stééds niet, maar daar lijkt binnenkort eindelijk verandering in te komen.

Glazen WhatsApp logo

WhatsApp online status uitzetten

WABetaInfo, een website die alle nieuwe bètaversies van WhatsApp in de gaten houdt, heeft ontdekt dat er op dit moment een handige functie wordt getest. Hiermee kun je je WhatsApp online status uitzetten.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Op dit moment is het alleen mogelijk om te verbergen wanneer je voor het laatst online was. Op het moment dat je WhatsApp opent op je iPhone, is het dus voor je vrienden en familie alsnog zichtbaar dat je aanwezig bent.

Waarom?

WhatsApp online status uitzetten

Het uitzetten van je online status op WhatsApp is vooral handig als je even geen zin hebt om te reageren op een berichtje, maar wel even een andere chat wilt openen. Als je dit nu doet, dan kan degene die je wilt negeren zien dat je wel aanwezig bent – niet zo handig dus.

Wanneer de nieuwe instelling naar WhatsApp komt, is nog niet duidelijk – ga er maar vanuit dat dit nog enkele weken tot een paar maanden kan duren. Je vindt de functie vervolgens in WhatsApp onder ‘Instellingen>Account>Privacy>Laatst gezien & online’. Daar kun je dan instellen dat je onlinestatus de instelling van ‘laatst gezien’ overneemt.

WhatsApp nieuwe functies

Er worden overigens nog veel meer nieuwe functies getest. Zo wordt het mogelijk om met iedere emoji te reageren op berichten, krijg je de mogelijkheid om te bellen met een virtuele avatar (een soort Memoji), en wordt het langer mogelijk om berichten voor iedereen in een groepschat te verwijderen.

Wil je op de hoogte blijven van alle vernieuwingen in WhatsApp, en wanneer het mogelijk wordt om je onlinestatus te verbergen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Bron: WABetaInfo

 

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar