Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Waar gebruik jij je iPad nou eigenlijk écht voor?

Auteur: iCreate
3 reacties


Lees verder na de advertentie

De doorsnee iPad-bezitter gebruikt zijn Apple-tablet om thuis, op de bank, het nieuws te lezen. Tot deze bevindingen komt Sanoma, aan de hand van een enquête onder gebruikers van de Nu.nl iPad-app. Dat is leuk en aardig, maar waar gebruik jij je iPad nou eigenlijk écht voor?

Een hoogopgeleide jongeman met een iPad op schoot, zittend in een iets te hippe woonkamer, zo adverteert Apple de iPad. Dit beeld lijkt opvallend goed aan te sluiten bij het resultaten van eerdergenoemde enquête. Maar wij leven niet in zo’n steriele Apple-wereld. Zo zit het scherm van mijn iPad onder de vette vingerafdrukken en de bijbehorende Apple-hoes begint na een half jaar toch echt deukjes en schaafplekken te vertonen. De iPad van onze hoofdredacteur puilt uit van de peuter-apps, want bij hem thuis is Apple’s glimmende tablet niet alleen een computer, het is ook een duur stukje kinderspeelgoed.

Wij vragen ons af hoe jij je iPad in de praktijk gebruikt. We weten dat je hem hebt gekocht voor surfen, e-mailen en foto’s bekijken, maar we weten ook dat de realiteit waarschijnlijk anders is. Stem op onderstaande poll en verklap je ware iPad-gebruik.

[poll id=”3″]


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt