Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Opvallend: Viaplay biedt weer goedkoper jaarabonnement aan

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
Viaplay korting jaarabonnement

In september schrapte Viaplay zijn jaarabonnement, maar sinds vandaag is het weer terug. Sluit je nu een abonnement af voor een jaar, dan krijg je maandelijks 20 procent korting op Viaplay.

Lees verder na de advertentie

Jaarabonnement Viaplay is terug

Dat het jaarabonnement terugkeert is opvallend, want vorig jaar liet het bedrijf nog weten zich voortaan alleen nog op het maandelijkse aanbod te richten. Wel liet Viaplay weten ‘van tijd tot tijd’ te komen met prijsacties.

Sluit je een jaarabonnement af, dan betaal je € 12,79 per maand. Dit is € 153,48 per jaar. De korting is minder groot dan vorig jaar, want destijds bood de Zweedse streamingdienst nog een tijdelijk jaarabonnement van €99 aan.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het reguliere tarief is € 15,99 per maand. Over een jaar is dit € 191,88, dus met het jaarabonnement bespaar je ongeveer vier tientjes. Wil je Viaplay alleen vanwege Formule 1, dan ben je goedkoper uit door een abonnement op F1 TV Pro te nemen.

F1 TV Pro

F1 TV Pro is de officiële streamingdienst van de Formule 1. Hiermee krijg je toegang tot live races, livetijden en exclusieve content. Vanaf het nieuwe seizoen kost F1 TV Pro € 94,99 per jaar. Dat is fors meer dan vorig jaar (€ 64,99), maar wel aanzienlijk minder dan het jaarabonnement van Viaplay.

F1 TV Pro ook te horen in het Nederlandse commentaar van Viaplay. Eventueel heb je ook de optie om naar andere talen te luisteren, waaronder het Engelse commentaar van Sky Sports.

Overigens is het goed om te weten dat je met Viaplay meer krijgt dan alleen Formule 1. Met het jaarabonnement heb je ook toegang tot Premier League voetbal, Bundesliga voetbal, darts, films, series en meer.