Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Unboxing: dit is de nieuwe iPhone SE (foto’s)

Auteur: Sven Lamers
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De iPhone SE is sinds vandaag beschikbaar en wij hebben hem al! De foto’s van de unboxing en onze eerste indruk van Apple’s iPhone SE zie en lees je hieronder.

iPhone SE unboxing 5

Unboxing iPhone SE 2020

We wisten natuurlijk al dat de iPhone SE enorm op de iPhone 8 zou lijken. Nu we de iPhone SE echt hebben kunnen we bevestigen: hij is op het eerste gezicht niet te onderscheiden van de iPhone 8. Alleen het Apple-logo op de achterkant is verplaatst en de tekst is anders uitgelijnd. Opvallend: er staat helemaal geen ‘iPhone’ meer op de achterkant. Minimalistisch design zoals we het van Apple kennen – daar houden we van.

Eerste indruk


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Onze eerste indruk van de iPhone SE? Hij voelt net zo hoogwaardig aan als elke andere iPhone, ondanks zijn veel lagere prijs. Er zit geen schroefje te veel op en de afwerking is uitstekend. En nu gaan we snel aan de slag met onze uitgebreide review die je in iCreate 118 leest.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone en wil je weten welke voor jou het meest geschikt is? In iCreate 118 lees je alles over de nieuwe iPhone SE en bespreken we alle iPhones in een uitgebreid koopadvies. Weten wanneer iCreate 118 in de winkels ligt? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en we sturen je een reminder:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!