Terug naar Twitter stopt met officiële Twitter-app voor Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Twitter stopt met officiële Twitter-app voor Mac

Door Laura Grootaarts18 februari 2018 11:371 min. leestijd0

Twitter stopt met zijn officiële Mac-app. De app is per direct al niet meer te downloaden in de Mac App Store. Heb je de Twitter-app op je Mac staan, dan kun je hem over een maand niet meer gebruiken.

Twitter

Twitter stopt Mac-app

Twitter kondigde het nieuws afgelopen vrijdag aan via een tweet: ‘We richten onze inspanningen op een geweldige Twitter-ervaring die consistent is op verschillende platforms. Dus vanaf vandaag is de Twitter voor Mac-app niet langer beschikbaar om te downloaden. De ondersteuning ervan stopt over 30 dagen.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Alternatieven Twitter op de Mac

Twitter in de Mac App Store was sowieso geen hoogvlieger. De app werd slechts zeer sporadisch geüpdatet en ondersteunde bepaalde moderne Twitter-functies niets eens. Kortom, Twitter verwaarloosde zijn app voor Mac behoorlijk en werd daarvoor afgerekend door de gebruikers ervan: die beoordeelden de app met gemiddeld anderhalve ster.

Twitter zelf raadt mensen aan om gebruik te maken van de webversie van Twitter. Er zijn ook alternatieven, gemaakt door derde partijen. Denk aan Tweetbot of Twitterific – die laatste maakt van de gelegenheid gebruik om eens flink korting te geven.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar