Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Twitter stopt met officiële Twitter-app voor Mac

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Twitter


Lees verder na de advertentie

Twitter stopt met zijn officiële Mac-app. De app is per direct al niet meer te downloaden in de Mac App Store. Heb je de Twitter-app op je Mac staan, dan kun je hem over een maand niet meer gebruiken.

Twitter stopt Mac-app

Twitter kondigde het nieuws afgelopen vrijdag aan via een tweet: ‘We richten onze inspanningen op een geweldige Twitter-ervaring die consistent is op verschillende platforms. Dus vanaf vandaag is de Twitter voor Mac-app niet langer beschikbaar om te downloaden. De ondersteuning ervan stopt over 30 dagen.’

Alternatieven Twitter op de Mac

Twitter in de Mac App Store was sowieso geen hoogvlieger. De app werd slechts zeer sporadisch geüpdatet en ondersteunde bepaalde moderne Twitter-functies niets eens. Kortom, Twitter verwaarloosde zijn app voor Mac behoorlijk en werd daarvoor afgerekend door de gebruikers ervan: die beoordeelden de app met gemiddeld anderhalve ster.

Twitter zelf raadt mensen aan om gebruik te maken van de webversie van Twitter. Er zijn ook alternatieven, gemaakt door derde partijen. Denk aan Tweetbot of Twitterific – die laatste maakt van de gelegenheid gebruik om eens flink korting te geven.


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

https://twitter.com/Twitterrific/status/964919147330179074