Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Tv-kijken waar en wanneer je maar wilt met deze vette app (Adv)

Auteur: iCreate
3 reacties
buiten tv kijken


Lees verder na de advertentie

Nederlanders zijn ontzettend reislustig. Door de pandemie heeft het reizen voor veel mensen even stilgelegen, maar nu alles langzaam maar zeker weer mogelijk is gaan we weer massaal de grenzen over.

Wat ook zo typisch voor een groot deel van de Nederlanders is, is dat we het liefst een paar gewoonten en dingen vanuit huis meenemen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het kunnen kijken van je favoriete programma op zaterdagavond. Guess what: met deze toffe uitvinding kun je binnen de EU waar je maar wilt online tv-kijken. We vertellen je er graag meer over.

Tv-kijken in het buitenland is heel eenvoudig met NLZIET

Je herkent het vast wel: je zit ergens aan de Spaanse Costa voor een paar weken en je hebt geen zin om je lievelingsprogramma te missen. Of je bent voor werk een tijdje de grens over en je vindt het toch wel leuk om af en toe wat Nederlandse programma’s te kijken. Met een internetverbinding kun je sommige programma’s terugkijken, maar voor de meeste zenders geldt dat er een kijkverbod is in het buitenland. Dat kan gelukkig heel gemakkelijk worden opgelost met NLZIET, een handige app die speciaal ontwikkeld is voor tv-kijken waar je maar wilt, dus óók in het buitenland. 

Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een internetverbinding en de app van NLZIET. Vervolgens kijk jij op een device naar keuze, zoals een smartphone of iPad, naar een on demand of live-programma van de Nederlandse televisie. Say what? Op die manier wordt tv-kijken in het buitenland wel heel aantrekkelijk! Op sommige zenders en voor bepaalde programma’s kun je zelfs vooruitkijken, waar je ook maar bent. Kom je na een lange trip weer thuis in Nederland dan kun je natuurlijk gewoon gebruik blijven maken van de NLZIET app. Het is namelijk ook een prima vervanger van je standaard televisieabonnement.

Mogelijkheden van televisie kijken via NLZIET


kooptip

NLZIET

De mogelijkheden zijn namelijk bijna eindeloos met deze handige app. Zo moet je bijvoorbeeld weten dat je op bijna ieder apparaat televisie kunt kijken met NLZIET. Zolang je de app kunt downloaden of kunt inloggen via een browser, is het mogelijk om er gebruik van te maken. Beschik je over AppleTV of een Chromecast met een extra beeldscherm? Koppel de app van NLZIET dan hieraan om op een groter scherm films en programma’s te kijken. Uiteraard kun je ook gewoon online tv-kijken via de browser, bijvoorbeeld op je laptop of desktop. Dat kan in heel de EU; via een WiFi-verbinding of via roaming.

NLZIET biedt hierbij de mogelijkheid om live on demand Nederlandse tv te kijken of om programma’s terug en vooruit te kijken. Komt er een interessant programma op NPO1 of wil je een toffe show op SBS6 kijken? Dat kan allemaal. Sommige series, zoals het geliefde GTST en Dertigers, kun je zelfs vooruitkijken voordat het uitgezonden wordt op de ‘gewone’ televisie. Dat geldt ook voor een aantal andere programma’s zoals Chateau Meiland, Expeditie Robinson en Reizen Waes. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je een oplaadkabel meeneemt waar je ook maar naartoe gaat, zodat je altijd waar en wanneer je maar wilt gebruik kunt maken van de app.

Online tv-kijken via NLZIET: wat kost dat?

Grote kans dat je voor je gewone tv-abonnement een bedrag per maand betaalt. Wanneer je dat abonnement de deur uit doet, kun je voor een maandbedrag van € 7,95 gebruikmaken van de app van NLZIET. Voor dat bedrag kijk je overal waar je wilt televisie, zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Je hebt dus geen speciale kabels of iets dergelijks nodig om online tv te kijken. Dat is voor thuis ook zeker ideaal, bijvoorbeeld wanneer je in je slaapkamer of in de tuin naar een programma of film wilt kijken. Je hoeft niet te knoeien met de kabels of kabels te verleggen.

Wat goed is om te weten, is dat tv-kijken zonder kabel via NLZIET in eerste instantie kan met een proefabonnement. Zo’n proefperiode betekent dat je twee weken gratis gebruik kunt maken van de app. Aan het einde van die periode bepaal je zelf of NLZIET iets voor je is en of je het wilt blijven gebruiken. Is dat het geval? Dan hoef je niets te doen en loopt het abonnement automatisch door voor de normale prijs van € 7,95 per maand. Ben je niet tevreden? Dan kun je het proefabonnement direct gemakkelijk stopzetten. Je zit dus nergens aan vast met online tv-kijken via deze app.

Dit artikel is een samenwerking met NLZIET.