Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws iPhone

4x transparante iPhone 11 hoesjes

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Heb je een nieuwe iPhone 11? Dan wil je je nieuwe eigendom natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen krassen en vallen: een hoesje is dan geen overbodige luxe. Maar het is zonde om deze vrolijk gekleurde iPhone weg te stoppen in een saai hoesje! Gelukkig zijn er ook volop transparante iPhone 11 hoesjes verkrijgbaar die het design en de kleuren van je iPhone gewoon zichtbaar laten.

Het origineel van Apple

Doorzichtig hoesje Apple

Bij Apple zelf kun je prima terecht voor transparante iPhone 11 hoesjes. De hoes heeft een krasbestendige coating en blijft transparant (veel hoesjes worden na verloop van tijd gelig). De achterkant is superstevig en hard, de zijkanten zijn wat zachter en zorgen voor meer grip. Het is en blijft Apple, dus je betaalt wel de hoofdprijs: € 45.

iPhone 11 hoesje, gel case

iPhone 11 gelcase


kooptip

Is de prijs die Apple rekent je echt veel te gek? Dan is deze volledig doorzichtige iPhone 11 gel case een goedkoop alternatief. Het hoesje maakt je iPhone nauwelijks groter en zit nauwsluitend om de iPhone heen. Dankzij het flexibele materiaal, is het eenvoudig te bevestigen. De prijs? €8,99.

Superdun iPhone 11 hoesje

Gustaav iPhone 11 hoesje

Je hebt dunne hoesjes, en dunnere hoesjes. Én je hebt het superdunne iPhone 11 hoesje van Gustaav (€17,95). Die is semi-transparant en geschikt voor de zwarte en witte iPhone 11. Daaromheen zie je het bijna niet zitten. En je voelt zo’n hoesje ook nauwelijks.

Hoesje met verstevigde hoeken

Stevig iPhone 11 hoesje

Ken je jezelf en denk je: mijn iPhone kan wel wat extra bescherming gebruiken? Dan is dit robuuste iPhone 11 hoesje (€9,99) iets voor jou. Je ziet de verdikking op de hoeken: die zijn daarmee extra verstevigd. Daardoor kunnen ze nog beter tegen een stootje. Misschien wel wat opvallend voor een transparant hoesje, maar met twee linkerhanden soms bittere noodzaak.

iPhone 11

De iPhone 11 is een van de nieuwe iPhones van Apple. De iPhone 11 heeft een dubbele camera met ultragroothoekcamera, een snellere chip en is verkrijgbaar in zes kleuren. Lees meer in ons dossier: