Terug naar Tim Cook noemt zichzelf nu Tim Apple op Twitter
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tim Cook noemt zichzelf nu Tim Apple op Twitter

Door Laura Grootaarts7 maart 2019 20:591 min. leestijd0

Hoe heet de topman van Apple? Als lezer weet je het ongetwijfeld wel: Tim Cook. Maar de Amerikaanse president Donald Trump kon maar niet op de naam komen en noemde de Apple-CEO ‘Tim Apple’ – terwijl hij naast hem zat, tijdens een officiële gelegenheid.

Bedankt, Tim Apple!

Het voorval vond gisteren plaats tijdens een bijeenkomst in het Witte huis. Trump versprak zich net op het moment dat hij Cook een compliment maakte voor zijn investeringen in Amerika: “Mensen zoals Tim – jullie breiden uit en doen dingen die ik vanaf het begin al wilde. Ik zei het al: ‘Tim, je moet hier beginnen’, en dat heb je gedaan. Jullie investeren echt in ons land. En dat stellen we enorm op prijs, Tim Apple”, zo zei de president. Tim Cook en Trumps dochter Ivanka lijken er nauwelijks op te reageren, zo is te zien in het onderstaande fragment:

Tims reactie op Twitter

Tim mag in het fragment dan behoorlijk onbewogen lijken, uiteindelijk kon hij er wel om lachen. Op Twitter heeft hij zijn naam voor de gelegenheid inmiddels veranderd in Tim . President ?heeft niet meer gereageerd op het voorval.

Tim Apple Twitter

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar