Terug naar 5 lees- en kijktips van iCreate-vormgever Susan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 lees- en kijktips van iCreate-vormgever Susan

Door Laura Grootaarts8 augustus 2019 10:053 min. leestijd0

Begin augustus en nog steeds viert Nederland massaal zomervakantie. Het is heerlijk rustig op de weg: dit is de periode waarin het verkeer lekker kan doorrijden en files een zeldzaamheid zijn. Autorijden zoals het bedoeld is! Deze vijfde iCreate Zomerweek staat helemaal in het teken van het thema ‘Auto’. iCreate-vormgever én autoliefhebber Susan deelt met ons haar lees- en kijktips voor in de vakantie! Welke tijdschriften en series staan er op haar iPad?

Oostenrijk Magazine

Oostenrijk Magazine

Oostenrijk is mijn favoriete vakantieland en met dit tijdschrift raak ik al helemaal in vakantiestemming! Het is te lezen via Readly (nu in de zomer kost 2 maanden Readly €0,99), en ik haal er een hoop tips uit. Ook via het Instagram-account van Oostenrijk Magazine, trouwens. Mijn persoonlijke tip? Het dorpje Mayrhofen. Het is toeristisch en toch ook weer niet: overdag heerlijk rustig op pad in de bergen, en als je dan ’s avonds terugkomt zijn er talloze gezellige restaurantjes om lekker te eten.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Radio Control Car Action

Radio Control Car Action

Van Oostenrijk is het maar een kleine stap naar modeltreintjes. Die kreeg ik vroeger dus niet van mijn ouders, wel ben ik later fanatiek aan de slag gegaan met op afstand bestuurbare auto’s. Die zette ik dan helemaal zelf in elkaar. Het onderstel knutselen, de kap verven met een spuitbus, stickers erop aan de buitenkant. Voor de liefhebber: Google eens op ‘Tamiya’. Het houdt een beetje het midden tussen technisch Lego en Ikea. Zodoende kwam ik in aanraking met dit tijdschrift, het staat ook in de Readly-app.

Comedians in Cars Getting Coffee

Comedians in Cars Getting Coffee

Op Netflix kijk ik momenteel naar Comedians in Cars Getting Coffee. Het is een soort Carpool Karaoke, maar met grappen in plaats van meezingers. Jerry Seinfeld komt voorrijden met een supercoole oldtimer en haalt dan een comedian op om samen ergens koffie te gaan drinken. In het meest recente seizoen van deze serie zitten onder meer Eddy Murphy, Jamie Foxx en Ricky Gervais.

Carpool Karaoke

Over Carpool Karaoke gesproken, dat is ook echt een aanrader. Er staan afleveringen op Apple Music, maar ook op YouTube kun je heel veel afleveringen terugkijken. Mijn favoriete rit is die met ex-Beatle Paul McCartney. James Corden rijdt met hem dwars door zijn geboortestad Liverpool, waar ze onder meer Penny Lane bezoeken. Ik heb de aflevering inmiddels meerdere keren gezien en hij blijft geweldig. Mocht je hem nog steeds niet bekeken hebben: alsnog doen!

Zap Koreus

Op onder meer Facebook word je bedolven onder filmpjes van psychotische katten, blije puppy’s en extreem onhandige mensen. Mocht je nooit genoeg krijgen van dit soort filmpjes, dan is Zap Koreus het YouTube-kanaal waar je zijn moet. Wekelijks wordt er een compilatie gemaakt van honderden ontroerende, hilarische en absurde video’s. In tijd van ongeveer twintig minuten heb je dan het hele internet weer gezien. Is gewoon leuk!

iPhone vakantietips rondom het thema Auto

Wil je weten wat je met je iPhone kunt doen om nog meer uit je vakantie te halen? Neem dan vooral een kijkje bij de het artikel over de iCreate zomerweken! Deze week vind je veel iPhone-tips in het thema ‘Auto’.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar