Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Teufel Novembermania: kortingen tot 43 procent op koptelefoons en speakers (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel aanbieding

Het is Novembermania bij Teufel! Ben je op zoek naar een solide bluetooth speaker, koptelefoon, soundbar of hifi-systeem? Sla dan nú je slag – je korting kan oplopen tot maar liefst 43 procent!

Novembermania: kies jouw favoriete Teufel aanbieding

Voor een Teufel aanbieding hoef je niet af te wachten tot Singles Day of Black Friday, want Novembermania is daar al in volle gang – en beter dan dit wordt het niet. Teufel belooft nu al de beste prijzen van het jaar: ‘Dit zijn onze beste deals. We verlagen de prijzen niet voor Black Friday. Ook niet op Black Friday zelf!’ Er staan nu al gigantisch veel Teufel aanbiedingen voor je klaarstaan. Je kunt ze allemaal bekijken op de Teufel website. We zetten hier alvast de leukste ‘Black Deals’ voor je op een rij:

Teufel Real Blue Pro

Teufel Real Blue Pro

De Real Blue Pro is de beste koptelefoon van Teufel. Met zijn verfijnde design, indrukwekkende geluidskwaliteit, en geavanceerde ruisonderdrukking daagt deze over-ear koptelefoon concurrenten als Sony en Bose uit. Normaal kost hij € 349,99, nu gaat hij voor € 299,99 over de toonbank!

Teufel Radio One

Deze stijlvolle wekkerradio past perfect op je nachtkastje en verandert je ochtendroutine in een muzikaal feestje. Hij heeft een dimbaar display en de bediening is zo eenvoudig, dat je je ogen er niet voor open hoeft te doen. Normaal € 169,99, nu voor slechts € 99,99.

Teufel Motiv Go Voice

De Teufel Motiv Go Voice is een compacte draadloze luidspreker die een geluid van hoge kwaliteit levert, ondanks zijn bescheiden formaat. Waarom hij Voice in zijn naam heeft? Je kunt met hem praten – de Google Assistant zit ingebouwd. Nu voor honderd euro minder dan normaal: je betaalt € 199,99.

Teufel Ultima 40

Teufel Novembermania

De Ultima 40 vloerstaande speakerset van Teufel is een geliefde keuze voor liefhebbers van krachtig geluid. Of het nu om muziek of films gaat, de Ultima 40 is een onmisbare aanvulling voor je huiskamer. Tijdens Novembermania betaal je € 299,99, de normale prijs is € 499,99.

Teufel Rockster Cross

Teufel Flash Sale

De Teufel Rockster Cross is geen huismus maar een feestbeest. Een uitstekende outdoor speaker die je dankzij een handige draagriem overal mee naartoe neemt. Natuurlijk kan-ie tegen een stootje. En dankzij de grote accu is het 16 uur feest. Gewoonlijk kost de Rockster € 349,99, in november heb je hem voor € 199,99.

Teufel Rockster Air 2

Teufel rockster Air 2

Dit is dé ultieme portable bluetooth partyspeaker die je event naar een hoger niveau tilt. Genoeg voor feestjes met pak hem beet 80 aanwezigen, zo vermeldt Teufel. En als je helemaal op dreef bent, plug je ook nog je microfoon of gitaar in. Voor € 599,99 is ie de jouwe – de normale prijs is € 699,99.

Teufel Novembermania

Ben je benieuwd naar alle Teufel aanbiedingen tijdens Teufel Novembermania? Kijk dan snel op de website van Teufel. Wacht niet te lang met bestellen, want het aanbod is beperkt en met zulke kortingen kan het snel gaan.