Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Teufel Flash Sale: 20% extra korting op bijna alles! (met deze kortingscode)

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
teufel flash sale


Lees verder na de advertentie

Voor alle carnavalvierders die thuis nog verder willen feesten, heeft Teufel deze week een aantal fantastische aanbiedingen. Voor een carnavalsfeestje in je eigen huis heb je vooral goed en krachtig geluid nodig en dat regel je tijdens de Teufel Flash Sale extra voordelig. Met de code TEU-5FJEBS66-20P krijg je nu namelijk 20% extra korting op bijna alles – boven op de kortingen die nu al gelden! We laten je een paar fantastische aanbiedingen zien die je de komende dagen in huis wil hebben.

Bekijk hier alle Teufel Flash Sale aanbiedingen

Teufel Flash Sale

De Flash Sale van Teufel bevat allerlei producten, maar als je thuis je eigen feestzaaltje wilt opzetten, springen er een paar uit. We zetten de beste deals voor je eigen carnavalsfeestje op een rij. Tot en met 22 februari kun je voor geweldige aanbiedingen terecht in de Teufel Flash Sale!

Rockster Cross


kooptip

Teufel Flash Sale

Of je je carnavalsparty nu binnen of buiten voortzet, de Teufel Rockster Cross is altijd perfect. Om te beginnen is de Rockster Cross spatwaterdicht. Dus begint het buiten te regenen, of gaat er binnen bier overheen, je feestje kan gewoon doorgaan! Aan volume in elk geval geen gebrek, want de Rockster Cross heeft een flink vermogen. En zelfs stampende carnavalsmuziek vervormt niet op hogere volumes. Sterker nog, hoe meer je de volumeknop opendraait, hoe beter het geluid wordt. En dan kun je met een druk op de knop ook nog de bastonen een boost geven.

Tijdens de Flash Sale krijg je 20% korting op de Rockster Cross en betaal je geen € 349,99 maar slechts € 279,99.

Bekijk hier de Rockster Cross aanbieding

Power Hifi

Teufel flash sale

Kan het je tijdens carnaval niet hard genoeg gaan, dan kies je de Power Hifi. Dit actieve modulaire luidsprekersysteem met twee krachtige 12-inch subwoofers, een 8-inch midrange driver en een tweeter is goed voor volumes van meer dan 115 dB. De ideale set voor een indrukwekkende live sound!

Het totale vermogen van de Power Hifi is 380 watt, genoeg om de polonaise als vanzelf vooruit te krijgen. De set is voorzien van bluetooth met apt-X voor draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit en je speelt je carnavalshits eenvoudig af via Spotify, YouTube Music of Apple Music.

De Power Hifi kost je deze week geen € 1299,99 maar slechts € 799,99.

Bekijk hier de Power Hifi aanbieding

Rockster Go

teufel rockster go

Ga je met je carnavalsfeestje van plek naar plek, dan is het ideaal om de Rockster Go bij je te hebben. Deze compacte bluetooth speaker met krachtige sound is waterdicht volgens de IPX7-norm en is voorzien van een stootvaste, rubberen behuizing. Zeer geschikt om waar dan ook verder te gaan met carnaval vieren.

De Rockster Go heeft twee fullrange drivers en een passieve bass driver, wat resulteert in een gebalanceerde en volle sound. Bovendien speel je met een volle accu maar liefst twaalf uur lang je favoriete carnavalsmuziek af. Heb je twee Rockster Go’s, dan kun je ze koppelen zodat ze synchroon spelen.

Heb je interesse in de Rockster Go, sla dan deze week je slag. Je betaalt nu namelijk slechts € 95,99 in plaats van € 149,99!

Bekijk hier de Rockster Go aanbieding

Ultima 40

teufel flash sale

De Ultima 40 bestaat uit twee klassieke torenluidsprekers en is al jaren een van Teufels bestverkopende speakers. De nieuwste versie heeft een tweeter met fase plug, geoptimaliseerde geluidsafstraling, finetuning van alle componenten, een meer gebalanceerde sound, en een verbeterde afwerking en design.

De speakers zijn 3-kanaals, met twee krachtige woofers voor hoge en zuivere volumes. Daarbij zorgt de dubbele basreflexpoort voor voldoende laag. Zodoende realiseer je met de Ultima 40 een uitstekende, volle sound voor ruimtes tot zo’n 35 m².

Tijdens de Flash Sale betaal je voor de Ultima 40 geen € 499,99 maar slechts € 266,40!

Bekijk hier de Ultima 40 aanbieding

Radio 3sixty

radio 3sixty

Op zoek naar een klassieke radio bomvol moderne techniek? Kijk dan eens naar de Radio 3sixty. Luister naar meer dan duizend radiozenders via DAB+, FM of internet, en speel muziek en podcasts af via Spotify of Apple Music. Alles in een uitstekende kwaliteit. Er zit ook een wekkerfunctie op, zodat je je dag eindelijk kunt beginnen met goed geluid.

De Radio 3sixty heeft een handig kleurenscherm, dat uiteraard dimbaar is. Bovendien krijg je een aux-ingang, gebruik je de radio als powerbank voor je iPhone en is er een auto power-off functie. De bediening gaat via de afstandsbediening of de Teufel Remote app, en direct op het apparaat via een draaiknop en zendertoetsen.

De Radio 3sixty is deze week in de aanbieding van € 199,99 in plaats van € 349,99!

Bekijk hier de Radio 3sixty aanbieding

Real Blue

teufel flash sale

Deze over-ear koptelefoon is al jarenlang populair. De Real Blue biedt een geweldige batterijduur van ruim 55 uur, en een uitstekend geluid voor alle muziekgenres, games en films. De koptelefoon is voorzien van grote, lichte lineaire HD-drivers met geventileerde achterkamer, voor hoge volumes, nauwkeurige geluidsweergave en een extreem diepe bas. Hierdoor is hij geschikt voor high resolution audio.

Bluetooth 5.0 met apt-X en AAC zorgen voor muziekstreaming in cd-kwaliteit tot een reikwijdte van 20 meter. De koptelefoon heeft grote, zachte en vervangbare oorkussens en is daardoor ideaal voor lange luistersessies en voor brildragers. De Real Blue is opvouwbaar en wordt geleverd met transportcase en kabel met inline afstandsbediening.

De Real Blue koop je nu tijdelijk voor € 94,99 in plaats van € 169,99.

Bekijk hier de Real Blue aanbieding