Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Win dagelijks een kerstcadeau! (Actie beëindigd)

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel adventeskalender


Lees verder na de advertentie

Deze actie is beëindigd

Van chocolaatjes tot krasloten en van Playmobil-popjes tot beauty-producten: er is tegenwoordig voor iedereen een geschikte adventskalender. Met de online Adventskalender van audio-merk Teufel maak je tot 24 december iedere dag kans op een mooie prijs. En iCreate doet daar op 27 december nog een schepje bovenop met een extra prijs!

Wat kun je winnen?

Dat is een verrassing! De prijzen worden dagelijks onthuld. ‘Een wilde mix van Teufel klassiekers en onze nieuwkomers’, zegt Teufel zelf. Denk dus aan uitstekende speakers en koptelefoons. Om mee te doen, moet je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief van Teufel.

Naar de Adventskalender

Speciale EXTRA prijs voor iCreate-lezers: zo maak je kans!


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Speciaal voor de lezers van iCreate, plakt Teufel nog een extra dag aan de kalender vast. Op 27 december mogen we de Teufel Radio 3Sixty (t.w.v. € 279,99) weggeven  aan één van onze nieuwsbriefabonnees. De Radio 3Sixty is de wereldontvanger anno nu. Met internetradio, bluetooth en Spotify Connect heb je alle muziek ter wereld binnen handbereik. Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen – daarmee meld je je aan voor onze gratis nieuwsbrief boordevol Apple-nieuws en -tips. Geef daarbij antwoord op de vraag: Wat is jouw favoriete kerstnummer?

Actievoorwaarden

  1. De prijs bestaat uit het genoemde product en wordt ter beschikking gesteld door de samenwerkingspartner van iCreate.
  2. Medewerkers van F&L Media en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
  3. De winnaar wordt bepaald door trekking. Het aantal prijzen dat wordt uitgegeven, staat vermeld in de winactie.
  4. De winnaar wordt binnen op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs op het opgegeven e-mailadres. Overige deelnemers ontvangen geen bericht.
  5. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  6. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product of dienst. Bij weigering of niet-aanvaarding van de prijs is F&L Media gerechtigd een andere winnaar te trekken.
  7. Gebruik van de prijs is op eigen risico. F&L Media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
  8. Eventuele vragen of klachten kunnen gericht worden aan marketing@fnl.nl.
  9. F&L Media handelt voor deze winactie in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.
  10. Alle ingestuurde gegevens worden op een veilige manier verwerkt volgens het privacybeleid van F&L Media en na afloop van de winactie verwijderd.