Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Lente-uitverkoop bij SwitchBot: maak je huis slim zonder gedoe! (laatste kans)

Auteur: iCreate
0 reacties
Switchbot korting

Klaar om je huis slimmer te maken zonder veel rompslomp? SwitchBot houdt het makkelijk en plezierig! En nu, met de lente-uitverkoop, is een slim huis nog meer binnen handbereik dankzij de speciale aanbiedingen van SwitchBot. Wees er snel bij, want de korting is alleen vandaag nog geldig.

Lees verder na de advertentie

Volop SwitchBot korting deze lente!

SwitchBot, bekend om zijn innovatieve en gemakkelijk te installeren slimme apparaten, maakt het eenvoudiger om je leven thuis slimmer te organiseren. Tussen 20 en 25 maart zijn er op Amazon kortingen tot 35%. Dit is dus een goed moment om jouw huis uit te rusten met slimme snufjes! Laten we bekijken wat SwitchBot jou kan bieden.

Deze producten zijn nu extra voordelig.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+

SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+

Was € 499,99. Nu € 324,99 (30% korting en nog eens 5% extra met code 5XMSPRING)

Zeg vaarwel tegen stof en hallo tegen een blinkend schoon huis, zonder enige moeite. De SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ is je beste vriend voor een schoon huis, elke dag weer. Perfect voor die dagen waarop je gehaast de deur achter je dichttrekt – om later terug te komen in een smetteloos huis.

SwitchBot Curtain 3

Was € 89,99. Nu € 62,99 (25% korting en nog eens 5% extra met code 5XMSPRING)

Transformeer je gordijnen in slimme gordijnen. Met SwitchBot Curtain 3 sluit of opent je je gordijnen automatisch, passend bij het weer of je stemming. Ideaal voor die regenachtige dagen waarop je de gordijnen automatisch weer wilt sluiten zonder op te staan. Of juist om tegelijk met de zon te ontwaken.

SwitchBot Hub 2

Was € 79,99. Nu €55,99 (25% korting en nog eens 5% extra met code 5XMSPRING)

De SwitchBot Hub 2 is een veelzijdige hub die oudere infraroodapparaten zoals airconditioners en tv’s slim maakt door ze te verbinden met het internet. Het dient ook als een centraal punt voor het verbinden van andere SwitchBot-producten. En op basis van temperatuur, luchtvochtigheid en licht, zet hij allerlei acties in gang. Met ondersteuning voor HomeKit en Matter!

SwitchBot Indoor/Outdoor Meter

SwitchBot Indoor/Outdoor Meter

Was € 19,99. Nu €13,99 (25% korting en nog eens 5% extra met code 5XMSPRING)

Blijf op de hoogte van het weer zonder je huis te verlaten. De SwitchBot Outdoor Meter geeft je real-time informatie over het weer. Perfect om je smart home-apparaten zoals ventilatoren of ontvochtigers automatisch aan te passen als het klimaat even niet op orde is!

De nieuwe SwitchBot Lock Pro

Lock Pro

Was € 139,99. Nu € 99,99. Combo (Lock Pro+Keypad Touch+Hub Mini Matter Enabled) was € 239,99. Nu €159,99

Beveilig je huis slim met de SwitchBot Lock Pro. Deze set biedt niet alleen geavanceerde beveiliging maar maakt je leven ook gemakkelijker. Stel je voor dat je deur automatisch ontgrendelt wanneer je thuiskomt – je vingerafdruk is voortaan je sleutel, of je vraagt Siri om de deur te openen. Werkt prima samen met je oude slot.

Maak je leven makkelijker met SwitchBot

SwitchBot gaat niet alleen over het automatiseren van je huis; het gaat over het toevoegen van gemak en plezier aan je dagelijkse routine. Of je nu nieuw bent in de wereld van smart homes of je bestaande systeem wilt uitbreiden, SwitchBot biedt gebruiksvriendelijke oplossingen die je leven verbeteren. Mis deze kans niet om te investeren in comfort en gemak tegen ongelooflijke prijzen. Ontdek de mogelijkheden en maak je huis slimmer met SwitchBot!