Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Maak je huis slimmer met SwitchBot Black Friday-deals

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
SwitchBot Black Friday aanbiedingen

Ben jij klaar om jouw huis slimmer te maken zonder gedoe? Bij SwitchBot maken ze het simpel én leuk! En nu met Black Friday wordt het nóg leuker dan het al is, dankzij allerlei toffe SwitchBot aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie

Black Friday: SwitchBot aanbiedingen

We brengen je een reeks deals die je niet wilt missen. Van ’s werelds kleinste stofzuigerrobot tot slimme gordijnopeners en meer – het wordt tijd om jezelf te trakteren op slimme snufjes die het leven een stuk gemakkelijker maken. Profiteer van deze Black Friday aanbiedingen en transformeer je huis!

SwitchBot K10+

SwitchBot K10+

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Is dit ’s werelds kleinste stofzuigerrobot? Waarschijnlijk wel! Maar onderschat hem niet, want ondanks zijn compacte design is hij bijzonder capabel. Met een snelle kamerscan en efficiënte reiniging is hij perfect voor kleinere woningen. Hij werkt stil en biedt verschillende reinigingsstanden. Deze mini-robot excelleert in schoonmaakprestaties en gebruiksgemak, waardoor hij een betaalbare en krachtige optie is voor een efficiënte en stille reiniging in huis.

Normaal kost hij € 499, maar tot en met Black Friday pak je bij Amazon honderd euro korting door een coupon toe te passen.

SwitchBot Curtain 3

SwitchBot Curtain 3

‘Hé Siri, open de gordijnen’. Als dat nou toch eens kon – je raadt het al, dit kan gewoon! Sterker nog: je kunt de gordijnen automatisch open of dicht laten gaan aan de randen van de nacht. Daar zorgt deze slimme gordijnopener met 8 bedieningsmogelijkheden wel voor. Hij past op bijna iedere gordijnrail en kan zelfs zwaardere gordijnen tot 16 kg moeiteloos openen en sluiten, terwijl hij met slechts 25dB fluisterstil blijft.

De SwitchBot Curtain 3 kost normaal € 89,99, maar gebruik je hebt hem nu al voor € 62,99. Bovendien kun je bij Amazon nog 5 procent extra korting krijgen – hiervoor klik je rechts tussen de productfoto’s en het groene label op ‘gebruiken’.

SwitchBot Hub 2

SwitchBot Hub 2

De SwitchBot Hub 2 is een handige hub voor je slimme thuis. Het laat je oudere infraroodapparaten slimmer werken en verbindt andere SwitchBot-producten via Bluetooth en Wi-Fi. Het ondersteunt ook HomeKit via Matter, waardoor je bestaande Bluetooth-apparaten kunt integreren in je slimme thuisnetwerk. Deze hub heeft ingebouwde sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid en licht, waardoor je nauwkeurige gegevens krijgt en realtime meldingen ontvangt bij veranderingen in je thuisomgeving.

De SwitchBot Hub 2  kost normaal € 79,99, nu heb je hem voor € 55,99. 30 procent korting!

Of lees eerst meer informatie over de SwitchBot Hub 2.

SwitchBot Indoor/Outdoor Thermometer

SwitchBot Indoor/Outdoor Thermometer

De SwitchBot Indoor/Outdoor Thermo-Hygrometer houdt de temperatuur en luchtvochtigheid binnen en buiten in de gaten. Dankzij de IP65-waterbestendigheid kan het apparaat tegen water en stof, wat het geschikt maakt voor verschillende locaties. Met real-time meldingen via de app en nauwkeurige sensoren houd je veranderingen in de gaten – van de babykamer, tot je koelkast tot je instrumentkoffer. Met spraakopdrachten via assistenten zoals krijg je snel informatie. Koppel het aan de SwitchBot Hub voor slimme automatiseringen.

Je krijgt nu 25 procent korting op deze thermometer: van € 19,99 nu voor € 14,99!