Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Update: opgelost! Storing bij Spotify en vele andere populaire iPhone-apps

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE 2020 thuisknop


Lees verder na de advertentie

Update: De storing is opgelost. Hieronder lees je het originele bericht.


Diverse apps hebben op dit moment te maken met een grote storing en zijn niet meer te gebruiken: zo is onder meer Spotify down. De oorzaak van het probleem lijkt bij Facebook te liggen.

Spotify storing

Spotify storing – maar er is meer aan de hand

De getroffen apps zijn amper te gebruiken: de app opent en sluit meteen weer. iPhone-gebruikers op Twitter melden volop dat Spotify down is, maar het speelt ook bij Bring, Pinterest, Waze en nog veel andere apps. Ook games als Wordfeud en Call of Duty hebben ermee te maken. Ergens aan het einde van de ochtend zijn de problemen ontstaan. Het probleem doet zich voor op de iPhone en speelt wereldwijd.


kooptip

Alle apps die te maken hebben met de storing, hebben één ding gemeen: je kunt erop inloggen met Facebook. Facebook is zich bewust van het probleem, en onderzoekt momenteel wat er aan de hand is. ‘We zijn op de hoogte van het probleem en onderzoeken een toename van fouten in de iOS SDK waardoor sommige apps crashen’, zo is te lezen op hun website voor ontwikkelaars.

Apps crashen: iPhone in vliegtuigmodus helpt

Je kunt de apps opstarten als je iPhone in vliegtuigmodus staat en geen mobiele data verbruikt. Maar veel van de apps werken natuurlijk alleen maar als je online bent, dus hier heb je niet in alle gevallen iets aan. Bij Spotify kun je op deze manier wel luisteren naar muziek die je eerder hebt gedownload.

Op Allestoringen.nl is te zien welke apps getroffen zijn.