Terug naar Spotify Wrapped 2020: jouw muzikale jaaroverzicht!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spotify Wrapped 2020: jouw muzikale jaaroverzicht!

Door Laura Grootaarts3 december 2020 09:432 min. leestijd0

2020 was op zijn zachtst gezegd een uniek jaar. Naar welke muziek luisterde jij in 2020? Dat wordt duidelijk met Spotify Wrapped 2020: jouw persoonlijke muzikale jaaroverzicht. Het staat nú voor je klaar!

Spotify Wrapped 2020

Spotify Wrapped 2020

Iedere minuut die je naar Spotify luistert, wordt nauwkeurig geregistreerd, en dat levert misschien wel het leukste muzikale jaarlijstje op. Boordevol artiesten, liedjes en genres waar jij fan van bent. Wat opvalt, is Spotify’s aandacht voor podcasts – die zijn natuurlijk relatief nieuw in de app en hebben nog wat promotie nodig.

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Spotify presenteert je via een reeks stories de leukste feitjes over jouw luistergedrag. Vergeet niet om het geluid aan te zetten! Hoeveel minuten heb je naar muziek geluisterd? Wat is je favoriete artiest? Welke genres bevallen je het best? Spotify weet het precies. Natuurlijk kun je deze muzikale hoogtepunten ook delen via Instagram en andere social media.

Je vindt Spotify Wrapped in de Spotify-app. In de meeste gevallen springt hij daar meteen in het oog. Maar je komt er ook door naar de pagina van Spotify Wrapped 2020 te gaan.

2020 afspeellijsten

Naast het overzicht met Stories heeft Spotify ook twee afspeellijsten voor je samengesteld. De eerste bestaat uit je favorieten van dit jaar. De tweede is misschien nog wel leuker: dat is een lijst met muziek waarnaar je dit jaar niet geluisterd hebt, maar die volgens Spotify perfect aansluit op jouw muzikale voorkeur. We wensen je veel luisterplezier!

iCreate 151
iCreate 151
iOS 17: aan de slag met alle nieuwe functies

 

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar