Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Spotify Wrapped 2020: jouw muzikale jaaroverzicht!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Spotify Wrapped 2020


Lees verder na de advertentie

2020 was op zijn zachtst gezegd een uniek jaar. Naar welke muziek luisterde jij in 2020? Dat wordt duidelijk met Spotify Wrapped 2020: jouw persoonlijke muzikale jaaroverzicht. Het staat nú voor je klaar!

Spotify Wrapped 2020

Iedere minuut die je naar Spotify luistert, wordt nauwkeurig geregistreerd, en dat levert misschien wel het leukste muzikale jaarlijstje op. Boordevol artiesten, liedjes en genres waar jij fan van bent. Wat opvalt, is Spotify’s aandacht voor podcasts – die zijn natuurlijk relatief nieuw in de app en hebben nog wat promotie nodig.

Spotify presenteert je via een reeks stories de leukste feitjes over jouw luistergedrag. Vergeet niet om het geluid aan te zetten! Hoeveel minuten heb je naar muziek geluisterd? Wat is je favoriete artiest? Welke genres bevallen je het best? Spotify weet het precies. Natuurlijk kun je deze muzikale hoogtepunten ook delen via Instagram en andere social media.

Je vindt Spotify Wrapped in de Spotify-app. In de meeste gevallen springt hij daar meteen in het oog. Maar je komt er ook door naar de pagina van Spotify Wrapped 2020 te gaan.

2020 afspeellijsten


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Naast het overzicht met Stories heeft Spotify ook twee afspeellijsten voor je samengesteld. De eerste bestaat uit je favorieten van dit jaar. De tweede is misschien nog wel leuker: dat is een lijst met muziek waarnaar je dit jaar niet geluisterd hebt, maar die volgens Spotify perfect aansluit op jouw muzikale voorkeur. We wensen je veel luisterplezier!