Terug naar Spotify Wrapped 2018: waarnaar luisterde jij dit jaar?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spotify Wrapped 2018: waarnaar luisterde jij dit jaar?

Door Laura Grootaarts7 december 2018 09:401 min. leestijd0

2018 is bijna voorbij, tijd om terug te kijken! Welke muziek vormde dit jaar de soundtrack van je leven? Spotify heeft keurig bijgehouden waar je zoal naar luisterde en presenteert je nu Spotify Wrapped 2018: een gepersonaliseerd jaaroverzicht, inclusief twee interessante afspeellijsten.

Jouw Spotify Wrapped 2018

Het nummer waarmee je 2018 hebt ingeluid. Het oudste nummer dat je afspeelde. Het aantal minuten dat je Spotify gebruikt hebt. Je favoriete artiesten, nummers en genres … Spotify weet het allemaal en presenteert het je in een infograph-achtige diashow. Op basis van alle gegevens worden er twee afspeellijsten voor je op maat gemaakt. Er is in de eerste plaats een lijst met de top honderd van liedjes waarnaar je in 2018 geluisterd hebt. Daarnaast is er de lijst Tastebreakers, met muziek die je misschien niet kent, maar die wel helemaal in jouw straatje past.

Spotify wrapped 2018

Dit heb je geluisterd

Om alle statistiekjes te bekijken, ga je naar de website spotifywrapped.com. Je moet dan nog even inloggen met je Spotify-gegevens. Daarna kun je je muzikale jaar herbeleven! Eventueel kun je je jaaroverzicht ook delen via social media – want niemand heeft een betere muzieksmaak dan jij. Toch?

iCreate 115
iCreate 115
Deze 53 geniale Apple trucs ken je nog niet
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar