Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws Spotify

Spotify Wrapped 2018: waarnaar luisterde jij dit jaar?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
spotify wrapped 2018


Lees verder na de advertentie

2018 is bijna voorbij, tijd om terug te kijken! Welke muziek vormde dit jaar de soundtrack van je leven? Spotify heeft keurig bijgehouden waar je zoal naar luisterde en presenteert je nu Spotify Wrapped 2018: een gepersonaliseerd jaaroverzicht, inclusief twee interessante afspeellijsten.

Jouw Spotify Wrapped 2018

Het nummer waarmee je 2018 hebt ingeluid. Het oudste nummer dat je afspeelde. Het aantal minuten dat je Spotify gebruikt hebt. Je favoriete artiesten, nummers en genres … Spotify weet het allemaal en presenteert het je in een infograph-achtige diashow. Op basis van alle gegevens worden er twee afspeellijsten voor je op maat gemaakt. Er is in de eerste plaats een lijst met de top honderd van liedjes waarnaar je in 2018 geluisterd hebt. Daarnaast is er de lijst Tastebreakers, met muziek die je misschien niet kent, maar die wel helemaal in jouw straatje past.

Dit heb je geluisterd

Om alle statistiekjes te bekijken, ga je naar de website spotifywrapped.com. Je moet dan nog even inloggen met je Spotify-gegevens. Daarna kun je je muzikale jaar herbeleven! Eventueel kun je je jaaroverzicht ook delen via social media – want niemand heeft een betere muzieksmaak dan jij. Toch?


kooptip