Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Spotify test goedkoper abonnement voor twee personen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Spotify conflict


Lees verder na de advertentie

Bij veel streamingdiensten kun je kiezen uit een individueel abonnement en een abonnement voor het hele gezin – meestal gaat het dan om maximaal zes personen. Spotify test nu wat de animo is voor Spotify Premium Duo: een abonnement voor twee personen dat voordeliger geprijsd is.

Spotify Premium Duo

Prijs Spotify Premium Duo

Een individueel abonnement bij Spotify kost € 9,99 per maand. Voor een gezin-abo ben je € 14,99 kwijt. In een aantal landen wordt no geëxperimenteerd met een duo-abonnement. Dat zou maandelijks € 12,49 kosten. In Nederland is het Premium Duo nog niet opgedoken, in Colombia, Chili, Denemarken, Ierland en Polen al wel.

Een individueel account met zijn tweeën is – buiten dat het niet de bedoeling is – erg onpraktisch. Je kunt niet tegelijkertijd op verschillende apparaten naar verschillende liedjes luisteren. En de gepersonaliseerde afspeellijsten werken niet meer goed als twee mensen gebruikmaken van één account.

Duo Mix


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

https://vimeo.com/326812779

Abonneer je je op Spotify Premium Duo, dan krijg je er een bijzondere afspeellijst bij: The Duo Mix. In deze playlist staan liedjes die jij en degene met wie je het dubbel-abonnement deelt allebei kunnen waarderen. Je kunt hierbij kiezen uit ‘Chill’ en ‘Upbeat’ om te wisselen tussen liedjes met verschillende tempo’s.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!