Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Laatste kans: 10x iCreate + Netatmo Slimme Luchtkwaliteit Monitor voor 75 euro!

Auteur: iCreate
0 reacties
actie netatmo iCreate


Lees verder na de advertentie

Ren je maandelijks naar de winkel om iCreate Magazine in huis te halen? Neem dan een abonnement op iCreate en profiteer van een speciale actie! Met deze tijdelijke aanbieding ontvang je 10 uitgaven van iCreate voor maar €75,- en krijg je de Netatmo Slimme Luchtkwaliteit Monitor (ter waarde van €99) cadeau! Deze actie loopt nog maar een week.

iCreate actie

Vraag je je af hoe gezond het is bij jou thuis? Met de Netatmo Slimme Indoor Luchtkwaliteit Monitor weet je het! De roségouden cilinder heeft vier sensoren en meet de luchtkwaliteit, vochtigheid, temperatuur en het geluidsniveau. Een ledje aan de voorkant en de app laten in één oogopslag zien hoe leefbaar het is in de kamer. Blauw staat voor uitstekend, bij geel en rood kun je er maar beter voor zorgen dat je iets aan de situatie verandert. En dan weet je ook wat je moet aanpassen, want de Luchtkwaliteit Monitor geeft bij alle waardes een uitleg. Dit in combinatie met de HomeKit-ondersteuning maakt het de ideale thermometer voor in huis.

Profiteer dus snel van deze speciale actie!

Over iCreate

iCreate Magazine is gemaakt voor de Apple-liefhebber. Elke uitgave bevat 100 pagina’s met creatieve tips, boeiende artikelen en grondige besprekingen van de nieuwste Apple-producten. Met de verschillende workshops haal je alles uit je Mac, iPhone, iPad en Apple Watch.


kooptip