Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zo kun je de nieuwe Pixar-film Soul kijken

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Soul Disney plus


Lees verder na de advertentie

Voor veel mensen zal de kerst er dit jaar anders uitzien dan in andere jaren. Maar één kersttraditie houden we erin: met zijn allen kijken naar een gezellige film voor de hele familie! Disney+ is natuurlijk dé streamingdienst voor magische kerstfilms. En deze kerst krijg je als Disney-abonnee een cadeautje: vanaf 25 december is de Pixar-film Soul te zien!

Soul Disney plus

Soul op Disney Plus

Soul is de nieuwste geanimeerde familiefilm van Pixar, ook wel bekend van Toy Story, Inside Out, Coco en nog veel meer klassiekers. Eigenlijk had deze swingende animatiefilm deze zomer in de bioscoop moeten verschijnen, maar we weten allemaal hoe dat gelopen is.

Soul gaat over een muziekleraar, Soul Gardner, die ein-de-lijk in de tofste jazzclub van de stad mag performen. Maar een misstap zorgt ervoor dat hij in The Great Before belandt, het tegenovergestelde van het hiernamaals. Hier wordt de persoonlijkheid van nieuwe zielen ontwikkeld. Soul neemt hier zieltje 22 onder zijn hoede, een ziel die het niet ziet zitten om op aarde te leven. De stemmen zijn van onder meer Jamie Foxx en Tina Fey (en in het Nederlands Jacqueline Govaert en Kenny B).


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://youtu.be/xOsLIiBStEs

Hoe kun je Soul kijken?

Soul verschijnt exclusief op Disney Plus, gratis. Dat wil zeggen: je moet wel een abonnement hebben op de streamingdienst, maar er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Eerder bij de film Mulan moest je als abonnee nog een toeslag van 22 euro betalen.

Er zijn twee soorten Disney+-abonnementen:

  • Maandabonnement (€6,99 per maand).
  • Jaarabonnement (€ 69,99 per jaar).

Kies je Disney-abonnement

Hiervoor kun je eindeloos naar Soul kijken, of natuurlijk naar heel veel andere Disney-films en tv-series. Overigens is dit het perfecte moment om een jaarabonnement af te sluiten: binnenkort gaat Disney Plus de prijzen verhogen.

Disney+ kun je kijken via je Mac, iPhone, iPad en Apple TV. Daarnaast is de dienst beschikbaar via Chromecast, gameconsoles en diverse smart-tv’s van LG en Samsung. Nieuw is Disney Groupwatch: hiermee kun je samen met maximaal zes anderen kijken, op afstand. Lees voor instructies ook ons artikel The Mandalorian 2 vanaf vandaag op Disney+ (en zo kijk je samen!).

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!