Terug naar Zo kun je de nieuwe Pixar-film Soul kijken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo kun je de nieuwe Pixar-film Soul kijken

Door Laura Grootaarts24 december 2020 10:392 min. leestijd0

Voor veel mensen zal de kerst er dit jaar anders uitzien dan in andere jaren. Maar één kersttraditie houden we erin: met zijn allen kijken naar een gezellige film voor de hele familie! Disney+ is natuurlijk dé streamingdienst voor magische kerstfilms. En deze kerst krijg je als Disney-abonnee een cadeautje: vanaf 25 december is de Pixar-film Soul te zien!

Soul Disney plus

Soul op Disney Plus

Soul is de nieuwste geanimeerde familiefilm van Pixar, ook wel bekend van Toy Story, Inside Out, Coco en nog veel meer klassiekers. Eigenlijk had deze swingende animatiefilm deze zomer in de bioscoop moeten verschijnen, maar we weten allemaal hoe dat gelopen is.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Soul gaat over een muziekleraar, Soul Gardner, die ein-de-lijk in de tofste jazzclub van de stad mag performen. Maar een misstap zorgt ervoor dat hij in The Great Before belandt, het tegenovergestelde van het hiernamaals. Hier wordt de persoonlijkheid van nieuwe zielen ontwikkeld. Soul neemt hier zieltje 22 onder zijn hoede, een ziel die het niet ziet zitten om op aarde te leven. De stemmen zijn van onder meer Jamie Foxx en Tina Fey (en in het Nederlands Jacqueline Govaert en Kenny B).

Hoe kun je Soul kijken?

Soul verschijnt exclusief op Disney Plus, gratis. Dat wil zeggen: je moet wel een abonnement hebben op de streamingdienst, maar er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Eerder bij de film Mulan moest je als abonnee nog een toeslag van 22 euro betalen.

Er zijn twee soorten Disney+-abonnementen:

  • Maandabonnement (€6,99 per maand).
  • Jaarabonnement (€ 69,99 per jaar).

Kies je Disney-abonnement

Hiervoor kun je eindeloos naar Soul kijken, of natuurlijk naar heel veel andere Disney-films en tv-series. Overigens is dit het perfecte moment om een jaarabonnement af te sluiten: binnenkort gaat Disney Plus de prijzen verhogen.

Disney+ kun je kijken via je Mac, iPhone, iPad en Apple TV. Daarnaast is de dienst beschikbaar via Chromecast, gameconsoles en diverse smart-tv’s van LG en Samsung. Nieuw is Disney Groupwatch: hiermee kun je samen met maximaal zes anderen kijken, op afstand. Lees voor instructies ook ons artikel The Mandalorian 2 vanaf vandaag op Disney+ (en zo kijk je samen!).

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar