Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Sonos komt met zes nieuwe producten in 2024: dit zijn ze

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Sonos 2024

Sonos gaat in 2024 heel wat nieuwe producten uitbrengen. Van soundbars tot koptelefoons: deze Sonos-releases komen eraan in 2024.

Lees verder na de advertentie

Sonos 2024: zes nieuwe producten

Sonos timmert al jaren aardig aan de weg. Want hoewel het merk vooral bekend is geworden om zijn compacte slimme speakers, bestaat de line-up inmiddels uit allerlei maten luidsprekers, soundbars, subwoofers, meeneemspeakers en meer. En daar komen in 2024 nog zes nieuwe producten bij.

De belangrijkste daarvan is de eerste koptelefoon van Sonos. Deze zou een concurrent worden voor Apple’s AirPods Max en andere luxe koptelefoons, zoals de Sony WH-1000XM5 en de Bose QuietComfort 45, en komt al in de eerste helft van 2024 uit. En dat is nog niet eens het meest opmerkelijke product waar Sonos aan werkt.

kooptip

Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!
Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Nóg een nieuwe categorie

Sonos stapt namelijk niet alleen in de wereld van koptelefoons, maar ook in die van zogenaamde ‘set-top boxes’. Dit zijn kleine streamingkastjes, zoals de Chromecast en Apple TV. Het kastje van Sonos krijgt een aanbod van streamingdiensten, muziekdiensten én live televisie – en het zou ons niks verbazen als je je Sonos-speakers er draadloos aan kunt koppelen.

Sonos Move review

Welke vier producten zijn er verder in de pijplijn? Volgens analist Mark Gurman kunnen we in 2024 nog de draagbare Sonos Roam 2 verwachten, een nieuwe high-end soundbar, een luxe versterker (voor als je zelf al speakers hebt), en nieuwe inbouwspeakers voor in je plafond. In 2025 volgt ook nog een nieuwe subwoofer.

En 2023 dan?

In 2023 komen geen nieuwe producten meer van Sonos – maar je kunt nog wel wat speakers scoren met 25% korting! De Sonos Roam, Sonos One SL én Sonos Move zijn namelijk allemaal afgeprijsd. Hier vind je de beste deals:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!