Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Creëer een slim en handig smarthome met FRITZ! (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties

Transformeer je huis in een geavanceerd en energie-efficiënt smarthome met de producten van FRITZ!. Wij laten zien wat je daarvoor nodig hebt.

De basis: FRITZ!Box 7590 AX

De FRITZ!Box 7590 AX is de kern van je slimme huis. Deze krachtige router heeft Wi-Fi 6 voor hoge snelheden, ondersteunt ADSL tot 300 Mbit/s, en heeft een ingebouwde telefoon- en smarthome-centrale met de DECT-standaard.

Verder is de router de basis voor een naadloos netwerk dat ook Mesh Wi-Fi ondersteunt, zodat je overal in huis kunt genieten van snel internet en streaming. De FRITZ!Box 7590 AX werkt als centrum voor je smarthome, met een gebruiksvriendelijke interface en automatische updates via FRITZ!OS​​​​​​​​​​.

Fritz!box 7590 AX

Slimme verlichting: FRITZ!DECT 500

Met de FRITZ!DECT 500 ledlamp breng je kleur en sfeer in je huis. Deze slimme lamp past zich aan elke situatie of stemming aan met zijn brede kleurenspectrum en traploos dimbare helderheid. De lamp is eenvoudig te bedienen via diverse FRITZ!-apparaten of apps, en kan snel worden geïntegreerd in het FRITZ!-netwerk, waardoor het een kleurrijke aanvulling is op je smarthome-systeem​​​​​​​​​​.

Slim stopcontact voor buiten: FRITZ!DECT 210

FRITZ!DECT 210 maakt het mogelijk om je tuin slim te beheren. Deze intelligente buitenshuiscontactdoos is bestand tegen weersinvloeden en temperatuurschommelingen. Je kunt er tuinapparatuur of -lampen mee bedienen en hun energieverbruik monitoren. Met automatische schakelschema’s en de mogelijkheid om het verbruik via e-mail te ontvangen, houd je eenvoudig controle over je buitentoestellen​​​​​​​​​​.

Slim stopcontact voor binnen: FRITZ!DECT 200

De FRITZ!DECT 200 biedt dan weer comfort en controle over je binnenapparatuur. Schakel apparaten handmatig in en uit via je iPhone of automatiseer het proces met instelbare schema’s. Net als zijn broer voor buiten meet deze slimme contactdoos ook het energieverbruik van de aangesloten apparaten, waardoor je een duidelijk inzicht krijgt in je energieverbruik en kosten, zelfs via e-mail​​​​​​​​​​.

Bedieningscentrale: FRITZ!DECT 440

De FRITZ!DECT 440 is een viervoudige schakelaar die je eenvoudig aan je muur bevestigt. Met deze schakelaar bedien je andere FRITZ!DECT-apparaten zoals verlichting, verwarming of contactdozen, waardoor je met één druk op de knop het comfort in je huis kunt regelen. Ouderwets op de muur in je huiskamer dus, geen smartphone voor nodig. En dat is ook wel lekker met een smarthome.

Smarthome met FRITZ!

Met de producten van FRITZ! creëer je een efficiënt en gemakkelijk te bedienen smarthome. Van slimme verlichting tot energiebeheer, FRITZ! biedt je de tools om je huis slim, energiezuinig en comfortabel te maken. Via onderstaande knop ontdek je zelf nog meer over het gemak en de efficiëntie van een FRITZ!-smarthome!