Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De 5 beste smart home aanbiedingen bij tink (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Door je huis smart te maken, bedien je al je slimme apparaten gewoon vanaf je iPhone. Dat zorgt niet alleen voor veel meer gebruiksgemak, je bespaart er ook nog eens energie mee. Met een slimme thermostaat en slimme thermostaatkranen heb je je energiegebruik altijd onder controle en kom je niet meer voor onaangename verrassingen te staan.

Sla nu je slag met de smart home aanbiedingen bij tink. Tot en met 28 februari profiteer je daar van de Smart Home Dagen, waarbij je tot wel 50 procent korting krijgt op smart home producten van onder andere Netatmo en Sonos!

Bekijk alle Smart Home-aanbiedingen

tink smart home dagen

De 5 beste Smart Home aanbiedingen bij tink


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Tijdens de Smart Home Dagen kun je kiezen uit een groot aantal geweldige aanbiedingen van onder meer Bosch, iMou, Ring, Netatmo en tado. We zetten de vijf beste deals voor je op een rijtje:

1) Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 3-pack – bespaar 170,03 euro

smart home aanbieding

Wil je gelijk besparen op je energiekosten, dan kan dat met de Netatmo Modulerende Thermostaat met drie slimme radiatorkranen. Hiermee kun je het energieverbruik in je huis tot wel 37% verminderen. De thermostaat is compatibel met de Apple HomeKit en is vooral geschikt voor gebruik in woningen met een eigen verwarmingssysteem. De Netatmo Modulerende Thermostaat is compatibel met gas-, olie- en boilerverwarmers, en warmtepompen.

Met deze slimme thermostaat creëer je eenvoudig een geoptimaliseerd verwarmingsplan dat bij jouw levensstijl en dagelijkse routine past. In combinatie met de drie slimme radiatorkranen regel je de verwarming in je huis comfortabel via de app of via een spraakopdracht.

Tot en met 28 februari betaal je voor deze set geen € 469,98 maar slechts € 299,95. Een korting van maar liefst 36,18%! En er is nog meer goed nieuws, want met de kortingscode Netatmo20 krijg je nog eens € 20 extra korting.

Bekijk de Netatmo-aanbieding

2) Imou Cruiser 4MP – Buitencamera 2-pack – bespaar 74,03 euro

smart home aanbieding

Je slimme huis slim beveiligen doe je met de beveiligingscamera’s van Imou. De Cuiser camera’s met 4 MP kun je zowel binnen als buiten installeren, en dat kan aan het plafond, aan de muur, of op een paal. De camera’s kunnen roteren en zijn voorzien van een handige persoonsidentificatie. Bovendien kun je het detectiegebied zelf instellen.

De Imou Cruiser 4MP Buitencamera’s ondersteunen nachtzicht in kleur, zijn voorzien van een ingebouwde microfoon, luidspreker, schijnwerper en sirene. Daarbij kun je de beelden die worden opgenomen naar keuze lokaal opslaan of in de cloud.

Tijdens de Smart Home dagen van tink kost de Imou Cruiser 4MP – Buitencamera 2-pack je geen € 219,98 maar € 145,95. Dat is een korting van 33,65%!

Bekijk de Imou Cruiser 4MP-aanbieding

3) Netatmo Premium Set Weerstation – bespaar 120,03 euro

smart home aanbieding

In een echte smart home houd je niet alleen binnen alles in de gaten, want ook de omstandigheden rondom je slimme huis zijn belangrijk. Dat laatste doe je heel eenvoudig met de Netatmo Premium Set Weerstation, waarmee je je huis verandert in een modern weerstation. De hele set bestaat uit een Netatmo regenmeter, windmeter en een weerstation.

Het weerstation heeft zowel een binnen- als een buitenmodule en vormt de centrale unit die alle gegevens van de verschillende meetinstrumenten verzamelt. Vervolgens zie je alle gegevens in overzichtelijke grafieken in de bijbehorende app. Stel in dat je een melding ontvangt wanneer de ingestelde grenswaarden worden overschreden en je bent altijd op tijd om maatregelen te treffen.

Koop de Netatmo Premium Set Weerstation bij tink nu voor € 239,95 in plaats van € 359,98 en profiteer van een korting van 33,34%.

Bekijk de Netatmo Premium Set Weerstation-aanbieding

4) LOQED Touch Smart Lock + Power Kit – bespaar 89 euro

loqed

Een slim huis vraagt natuurlijk om een slim slot. De LOQED Touch Smart Lock + Power Kit heeft een aantal zeer handige functies. Om te beginnen heb je geen sleutel meer nodig! Je stelt eenvoudig in wie er allemaal toegang mag hebben en indien nodig open je de deur op afstand voor iemand die langskomt. Uiteraard integreer je het slot met je smart home.

Het slot is voorzien van een hardstalen boorbeveiliging en 256 bit encryptie, zodat er zeker geen ongewenste gasten binnen komen. De Power Kit is een praktische toevoeging die ervoor zorgt dat je nooit meer de batterijen hoeft te vervangen.

De LOQED Touch Smart Lock + Power Kit kost tijdens de Smart Home Dagen van tink geen € 398,95 maar slechts € 309,95. Je bespaart nu tijdelijk dus 22,31%. En met de kortingscode LoqedSW10 bespaar je nog eens € 10 extra.

Bekijk de LOQED Touch Smart Lock + Power Kit aanbieding

5) Sonos One SL Stereo Set + Sub Mini – bespaar 97,05 euro

sonos

Een smart home zonder slimme speakers is natuurlijk ondenkbaar. Ga je zowel voor geluidskwaliteit als gebruiksgemak, dan is de Sonos One SL Stereo Set + Sub Mini een uitstekende keuze. De Sonos Sub Mini produceert een kraakhelder geluid met veel laag en de twee Sonos One SL speakers zorgen voor alle andere geluidsfrequenties. Het geluid van deze combinatie klinkt zonder meer fantastisch!

Het installeren van deze set is heel eenvoudig en de bediening gaat naar keuze via je iPhone, met je stem of gewoon handmatig. De Sub Mini en One Stereo Set vormen de ideale basis voor een home cinema opstelling. Met een paar extra speakers creëer je een nog completere surroundsound voor onvergetelijke filmavonden.

Bespaar tijdens de Smart Home Dagen van tink 10,82% op deze Sonos set. Je betaalt nu namelijk geen € 897 maar € 799,95.

Bekijk de Sonos One SL Stereo Set + Sub Mini aanbieding

Smart Home-aanbiedingen

Naast deze topaanbiedingen vind je bij tink tot en met 28 februari nog veel meer smart home aanbiedingen. Producten die je helpen met slimme beveiliging, slimme verwarming en slimme verlichting van je huis, van onder meer Bosch, iMou, Ring, Netatmo en tado. Maak je huis smart en profiteer deze maand van de Smart Home-aanbiedingen van tink!

Bekijk alle Smart Home aanbiedingen