Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Sluit 3 schermen aan op je MacBook Pro met Retina-display

Auteur: iCreate
2 reacties


Lees verder na de advertentie

De MacBook Pro met Retina-display kan maar liefst drie schermen tegelijkertijd aansturen. Naast het eigen beeldscherm, met de verbluffende hoge resolutie, kun je met de nieuwe MacBook Pro nog twee schermen via Thunderbolt en één scherm via hdmi aansluiten, zo zien we op OWC.

15 miljoen

De MacBook Pro met Retina-display, laat ruim 15 miljoen pixels zien in combinatie met de aangesloten schermen. Naast de eigen Retina-resolutie, zie je namelijk nog tweemaal 2550 x 1440-pixels op de iMacs en 1920 x 1200-pixels op de LG-monitor. De weergave over de meerdere monitoren gebeurde volgens OWC zonder enige vorm van vertraging, wat erg indrukwekkend is.

Meerdere schermen

Op CultOfMac lezen we dat voor het eerst is, dat een Mac drie schermen tegelijkertijd van beeld kan voorzien. Eerder waren alleen de Mac Pro en iMac in staat tot het aansturen van minimaal twee schermen. Maar naast de MacBook Pro met de indrukwekkende drie extra monintoren, is inmiddels is ook de MacBook Air in staat om twee displays aan te sturen. Dit dient dan wel via een Thunderbolt Display te gebeuren, zodat je de schermen op elkaar kunt aansluiten.


kooptip