Terug naar 6 Netflix series die je gezien moet hebben
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

6 Netflix series die je gezien moet hebben

Door Redactie iCreate14 maart 2020 15:513 min. leestijd2

Of je nu fan bent van sciencefiction, horror of humor: op Netflix zijn er genoeg leuke films en series te vinden. Maar heb jij de allerbeste series al van je to-watchlist af kunnen strepen? Wij delen vandaag een paar van de beste series op Netflix die iedereen gezien moet hebben!

1. The Big Bang Theory

Big bang Theory

The Big Bang Theory is een van de meest populaire sitcom-series op Netflix. We leven mee met Sheldon en zijn geeky vrienden Leonard, Penny, Howard, Raj, Bernadette en Amy. Samen laten alles zien over vriendschap, Star Trek, liefde, comic-books en superhelden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Breaking Bad

Breaking bad

Breaking Bad is onze tweede Netflix must-see voor iedereen. Het is namelijk een van de beste verhalen ooit. In de serie zie je Walter White, een treurige scheikundeleraar die niet lang meer te leven heeft, veranderen in een niets vrezende Crystal Meth drugsbaron. Heb je de serie al gezien en wil je meer? Kijk dan de verfilming El Camino: A Breaking Bad Movie.

3. Friends

Friends

Vorige week herinnerde Justin Bieber ons tijdens de James Cordon’s Carpool Karaoke aan de serie Friends. Ondanks dat Friends meer dan 10 jaar geleden begon is de serie nog steeds super populair. Begrijpelijk, want de serie zit vol met belangrijke levenslessen, is ontzettend realistisch en heeft een enorm hoog humorgehalte. Je kunt deze serie niet kijken zonder stuk te gaan van het lachen. Heb jij Friends nog niet gezien? Dan wordt het tijd om te beginnen! Alle afleveringen staan namelijk op Netflix.

4. The Walking Dead

Walking dead

We horen nog steeds mensen zeggen dat ze The Walking Dead nog niet hebben gezien. Gelukkig staat de spannende zombieshow nog steeds op Netflix. Bekijk vandaag nog in 10 seizoenen hoe sheriff Rick Grimes en zijn familie proberen te overleven en de daaropvolgende post-apocalyptische oorlog tussen verschillende groepen overlevers.

5. Orange is the New Black

Orange is the new Black

Orange is the New Black is Netflix’ eerste echte Original-serie en na zes seizoenen nog steeds een van de best bekeken series. Waarom? Het combineert humor, spanning en drama. Het gaat allemaal om de fictieve vrouwengevangenis Litchfield en is (losjes) gebaseerd op waargebeurde verhalen.

6. The Office US

The office US

Weet je even niet wat je moet kijken? Kijk dan The Office. The Office is hilarisch en de afleveringen duren slechts 20 minuten. De serie speelt zich af in het fictieve kantoor van de Dunder-Mifflin Paper Company: een stoffig papierbedrijf. Op het kantoor worden de werknemers dagelijks gevolgd en geïnterviewd door een cameraploeg. Het is er nooit saai, want alle werknemers zijn namelijk allemaal super uniek en voor hun baas, Michael Scott, lijkt een gewone werkdag niet te bestaan.

Extra tip: gebruik een VPN

Wist jij dat het aanbod van Netflix per land verschilt? En dat er op de Amerikaanse Netflix veel meer leuke films series te vinden zijn dan op de Nederlandse versie? Zo is The Office US alleen op de Amerikaanse Netflix te vinden. Er is gelukkig een snelle methode waarmee je ook films en series uit andere landen kunt kijken, namelijk: het downloaden van een VPN. Door een VPN te installeren op je apparaat kun je inloggen op servers in andere landen en dus ook hun aanbod bekijken. Daarnaast is een VPN ontzettend handig om cybercriminaliteit op openbare wifinetwerken tegen te gaan.

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Roland van Beurden
Lezer
Roland van Beurden

Met mijn VPN werkt Netflix niet omdat dat door hen wordt gedetecteerd.

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Dat zou heel goed kunnen, want Netflix vindt dit natuurlijk niet goed. Dus is er een kat-en-muisspel tussen VPN-aanbieders en Netflix. VPN-verbindingen hebben vaak een bepaald ip-bereik, en Netflix gaat zo’n bereik na verloop van tijd blokkeren – waarna de VPN-bedrijven weer andere ip-pools gaan gebruiken en het verhaal opnieuw begint. Ik maak uit je reactie op dat je het maar met één VPN-aanbieder geprobeerd hebt? (Omdat je zegt ‘met mijn VPN.) Dan is het sowieso de moeite om nog een andere uit te proberen. Voor zolang als het duurt, dat dan weer wel. Gelukkig duurt het wel een tijdje… Lees meer »