Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

6 Netflix series die je gezien moet hebben

Auteur: iCreate
2 reacties
Netflix


Lees verder na de advertentie

Of je nu fan bent van sciencefiction, horror of humor: op Netflix zijn er genoeg leuke films en series te vinden. Maar heb jij de allerbeste series al van je to-watchlist af kunnen strepen? Wij delen vandaag een paar van de beste series op Netflix die iedereen gezien moet hebben!

1. The Big Bang Theory

Big bang Theory

The Big Bang Theory is een van de meest populaire sitcom-series op Netflix. We leven mee met Sheldon en zijn geeky vrienden Leonard, Penny, Howard, Raj, Bernadette en Amy. Samen laten alles zien over vriendschap, Star Trek, liefde, comic-books en superhelden.

2. Breaking Bad

Breaking bad


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Breaking Bad is onze tweede Netflix must-see voor iedereen. Het is namelijk een van de beste verhalen ooit. In de serie zie je Walter White, een treurige scheikundeleraar die niet lang meer te leven heeft, veranderen in een niets vrezende Crystal Meth drugsbaron. Heb je de serie al gezien en wil je meer? Kijk dan de verfilming El Camino: A Breaking Bad Movie.

3. Friends

Friends

Vorige week herinnerde Justin Bieber ons tijdens de James Cordon’s Carpool Karaoke aan de serie Friends. Ondanks dat Friends meer dan 10 jaar geleden begon is de serie nog steeds super populair. Begrijpelijk, want de serie zit vol met belangrijke levenslessen, is ontzettend realistisch en heeft een enorm hoog humorgehalte. Je kunt deze serie niet kijken zonder stuk te gaan van het lachen. Heb jij Friends nog niet gezien? Dan wordt het tijd om te beginnen! Alle afleveringen staan namelijk op Netflix.

4. The Walking Dead

Walking dead

We horen nog steeds mensen zeggen dat ze The Walking Dead nog niet hebben gezien. Gelukkig staat de spannende zombieshow nog steeds op Netflix. Bekijk vandaag nog in 10 seizoenen hoe sheriff Rick Grimes en zijn familie proberen te overleven en de daaropvolgende post-apocalyptische oorlog tussen verschillende groepen overlevers.

5. Orange is the New Black

Orange is the new Black

Orange is the New Black is Netflix’ eerste echte Original-serie en na zes seizoenen nog steeds een van de best bekeken series. Waarom? Het combineert humor, spanning en drama. Het gaat allemaal om de fictieve vrouwengevangenis Litchfield en is (losjes) gebaseerd op waargebeurde verhalen.

6. The Office US

The office US

Weet je even niet wat je moet kijken? Kijk dan The Office. The Office is hilarisch en de afleveringen duren slechts 20 minuten. De serie speelt zich af in het fictieve kantoor van de Dunder-Mifflin Paper Company: een stoffig papierbedrijf. Op het kantoor worden de werknemers dagelijks gevolgd en geïnterviewd door een cameraploeg. Het is er nooit saai, want alle werknemers zijn namelijk allemaal super uniek en voor hun baas, Michael Scott, lijkt een gewone werkdag niet te bestaan.

Extra tip: gebruik een VPN

Wist jij dat het aanbod van Netflix per land verschilt? En dat er op de Amerikaanse Netflix veel meer leuke films series te vinden zijn dan op de Nederlandse versie? Zo is The Office US alleen op de Amerikaanse Netflix te vinden. Er is gelukkig een snelle methode waarmee je ook films en series uit andere landen kunt kijken, namelijk: het downloaden van een VPN. Door een VPN te installeren op je apparaat kun je inloggen op servers in andere landen en dus ook hun aanbod bekijken. Daarnaast is een VPN ontzettend handig om cybercriminaliteit op openbare wifinetwerken tegen te gaan.