Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Schroef zelf je Apple-apparaten uit elkaar

Auteur: Daan Jeuken
2 reacties


Lees verder na de advertentie

Ben jij zo’n handige Harry die graag met zijn vingers aan de binnenkant van een Mac of iDevice zit te klooien? Of is je Mac kapot, maar staat een nieuwe aankoop door de kredietcrisis op losse schroeven? Dan heeft iFixit het ideale kerstcadeau voor jou: een complete gereedschapsset om al je Apple-spullen uit elkaar te draaien.

iFixit molt het

iFixit staat bekend om de demontagefilmpjes van Apple-producten. Zodra er ook maar een nieuw product uitkomt is iFixit er als de kippen bij om het apparaat te bemachtigen en uit elkaar te halen. Dat doen ze vakkundig, maar mocht je dit zelf willen proberen dan kom je met je huis-tuin-en-keuken-gereedschap niet zo ver (of je sloopt de boel). Gelukkig gunt iFixit jou dit plezier ook: ze verkopen speciale Apple-gereedschapssets.

$25 + uitbreidingsset

Voor 25 dollar ben jij de gelukkige bezitter van de 54 Bit Driver Kit, met onder meer een 5-ster schroevendraaier voor de iPhone 4, MacBook Air en MacBook Pro. Wil je het meteen professioneel aanpakken, dan kun je voor 60 dollar de Pro Tech Base Toolkit. Hiermee kun je elke denkbeeldige operatie uitvoeren op je Apple-producten. De Toolkit zit handig verpakt in een opvouwbare tas, waarmee je dus ook buitenshuis kunt opereren. Om de gereedschapssetjes naar Nederland over te laten komen, betaal je overigens ook nog 35 dollar verzendkosten.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt