Terug naar Refurbished.nl wint bij Shopping Awards!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Refurbished.nl wint bij Shopping Awards!

Door Redactie iCreate21 september 2020 11:232 min. leestijd0

Refurbished.nl is vorige week in de prijzen gevallen bij de Shopping Awards 2020. Het bedrijf voert dit jaar de Ecommerce50 aan: dat betekent dat Refurbished.nl zich een jaar lang het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland mag noemen. Het onafhankelijke onderzoek naar de groei is uitgevoerd door door consultancybureau EY.

Shopping Awards

Snelle groei Refurbished.nl

Een E-commerce bedrijf biedt online producten en diensten aan. In het geval van Refurbished.nl gaat het onder meer om refurbished Apple-producten. Van een refurbished iPhone SE tot MacBooks die een tweede leven verdienen: je vindt het er allemaal! Refurbished betekent zoiets als ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone is een tweedehands toestel, maar dan helemaal schoongemaakt, grondig gerepareerd en – heel belangrijk – mét garantie.

De iPhone 13 nu tot €277 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu tot €277 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Refurbished toestellen zijn populairder dan ooit, wat ook blijkt uit de enorme groei die Refurbished.nl de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Bovendien zet die groei nog altijd door. Nu Refurbished.nl Nederland heeft veroverd, kijken ze al weer verder: het bedrijf is ook al actief in België en Duitsland en heeft plannen om uit te breiden naar Frankrijk.

Refurbished met een missie

Refurbished.nl is een bedrijf met een missie: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een mooi voorbeeld daarvan is een nieuw project waaraan het bedrijf meedoet: een samenwerking met Staatsbosbeheer. Vanaf dit najaar wordt er bij iedere bestelling bij Refurbished.nl een boom geplant op nu nog lege plekken in de Utrechtse heuvelrug.

iCreate 135
iCreate 135
Geheimen van iOS 15

 

De Apple iPhone 13 nu tot €10 korting per maand op unlimited data

De Apple iPhone 13 nu tot €10 korting per maand op unlimited data

• Smartpakker: €48 korting op je toestel
Maximaal voordeel als je thuis internet van KPN hebt

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar