Terug naar Real Racing 3 nu op de Apple TV – mét multiplayer
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Real Racing 3 nu op de Apple TV – mét multiplayer

Door Daan Jeuken17 februari 2016 11:552 min. leestijd1

Een van de mooiste racegames van iOS heeft de stap gemaakt naar de Apple TV. EA’s Real Racing 3 is nu te downloaden in de TV App Store en biedt, behalve het grote scherm, een groot pluspunt op de iOS-game: met de multiplayer-modus kun je met maximaal vier mensen tegen elkaar racen.

Real Racing 3 menu

Real Racing 3

De gameplay is nagenoeg hetzelfde als op iPhone en iPad. De Siri Remote fungeert als stuur en remmen en gas geven kan met de knoppen. Dit werkt in de races prima. Het navigeren door de menu’s, waarbij je met het touchpad een cursor bedient, gaat een stuk stroever. Je kunt ook iPhones en iPads gebruiken voor de besturing; dit werkt in de races net zo prima, maar in de menu’s nog veel beroerder.

Multiplayer

Het leukste aan de TV-game is dus de multiplayermodus, ofwel Party Play. Je kunt de Siri Remote, externe controllers, iPhones en iPads koppelen om het spel te besturen en kunt dan met maximaal vier personen tegen elkaar racen in gelijke auto’s. Dit element mag echter nog wel iets beter uitgewerkt worden. De tv is in vier vlakken verdeeld, ook met twee spelers, en wordt zo eigenlijk net te klein om vanaf de bank fatsoenlijk te kunnen racen. Bovendien is het geluid niet goed verdeeld tussen de auto’s.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

EA Sports

De komst van Real Racing naar de Apple TV is hopelijk niet alleen goed nieuws voor de liefhebbers van dit spel. De game is namelijk afkomstig van EA Sports, dat vooral bekend is van grote titels als FIFA. Dat deze ontwikkelaar de Apple TV nu heeft omarmd, doet hopen dat ook de andere grote games de overstap naar Apple’s mediakastje zullen maken. FIFA op de Apple TV … wij kunnen niet wachten!

Real Racing 3 actie

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ashik
Lezer
Ashik

Hoe kan je de party play mode gebruiken
Moet je het vrij spelen zo ja hoe ??