Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

5x de leukste tijdschriften op Readly

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Readly ipad


Lees verder na de advertentie

Onbeperkt naar films en series kijken? Daarvoor heb je Netflix. Eindeloos veel muziek beluisteren? Dat kan met Spotify. Voor de boekenliefhebbers is er het Kobo Plus-abonnement. Ben je juist gek op het lezen van tijdschriften? Dan is Readly iets voor jou. De dienst is ongeveer een halfjaar geleden in Nederland geïntroduceerd: de hoogste tijd voor een snelle kennismaking!

Readly: welke tijdschriften vind je er?

Met Readly kun je onbeperkt tijdschriften lezen op je iPhone, iPad of Mac. Readly kost een tientje per maand, en voor dat bedrag heb je toegang tot meer dan drieduizend magazines. De nieuwste uitgaves zijn van de partij, maar je hebt ook toegang tot 93.453 (!) oude nummers. Het hele gezin kan meelezen, want je hebt de mogelijkheid vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Wat kun je allemaal vinden in deze ‘Netflix voor tijdschriften’? Wij hebben vijf interessante nationale én internationale magazines voor je op een rij gezet. En die laten eens en te meer zien hoe veelzijdig het portfolio van Readly is – er is voor ieder wat wils.

1. Wired

wired

Ben je enigszins geïnteresseerd in technologie en nieuwsgierig aangelegd? Dan loop je online vroeg of laat altijd tegen het Amerikaans-Britse Wired aan. Naast de website is er ook een geprint magazine. Wired laat zien wat voor invloed tech-trends hebben op cultuur, politiek en eigenlijk álles. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

2. Quest Junior


kooptip

Quest Junior

Quest Junior is het kleurrijkste tijdschrift voor jonge wetenschappers in de dop! Vol met interessante wist-je-datjes en verhalen over dieren, geschiedenis, wetenschap en alles wat je je maar bedenken kunt. Superinformatief maar vooral erg leuk – ook als je stiekem al wat ouder bent dan twaalf.

3. National Geographic Traveller

National geographic traveller

Voor de meesten onder ons behoort een wereldreis jammer genoeg niet tot de opties, maar National Geographic Traveller helpt wel om erover te dromen. Zo waan je je een ontdekkingsreiziger, gewoon vanaf je bank. Het tijdschrift staat vol prachtige foto’s en reisverhalen. En besluit je echt je koffers te pakken? Dan zijn er ook nog volop praktische tips.

4. foodies

foodies

Als je altijd op zoek bent naar smaakvolle recepten en kookinspiratie, dan ben je bij foodies aan het juiste adres. Voor iedereen die van eten houdt – of je nu een beginner bent of zonder moeite een uitgebreid diner op tafel weet te zetten. Het ultieme culinaire ‘leesvoer’ voor enthousiaste foodies.

5. Men’s Health

men's health

Gezond leven: zelden was het zo’n hot item. Het lijkt erop dat deze trend een blijvertje is, en niet alleen bij zogenaamde fitgirls die Instagram overspoelen. Ook steeds meer mannen kiezen ervoor om gezond, bewust en actief te leven. Men’s Health geeft allerlei handvatten om je beter, gezonder en gelukkiger te voelen.

Readly uitproberen voor bijna niks

Readly doet er alles aan om je het lezen zo leuk mogelijk te maken. De interface heeft geen toeters en bellen, wat de leeservaring ten goede komt: zo word je echt in de tijdschriften getrokken, zonder enige afleiding. In Readly zie je tijdschriften overigens in hun originele opmaak; met één tik maak je er een handige leesversie van die geoptimaliseerd is voor al je Apple-apparaten. Favoriete artikelen kun je er gemakkelijk in opslaan en later weer terugvinden.

Ben je al overstag? Dan kun je via de website van Readly een heel voordelig proefabonnement afsluiten. Daar vind je ook het complete aanbod van Readly, want hierboven hebben we nog maar een fractie daarvan kunnen laten zien. De eerste maand betaal je slechts 99 cent. Daarna betaal je €9,99 per maand – wat nog steeds een heel mooi bedrag is gezien de eindeloze hoeveelheid tijdschriften die je kunt ‘bingen’.