Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Razendsnelle laptop met 3D OLED paneel (adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
ProArt Studiobook 16 3D OLED (H7604)


Lees verder na de advertentie

De nieuwe ProArt Studiobook 16 3D OLED van Asus (H7604) is voorzien van een snelle processor en grafische kaart, een flinke hoeveelheid geheugen en snelle opslag. Het is de eerste 16-inch laptop met Spatial Vision, dat zorgt voor een bijzondere 3D-ervaring zonder dat je daar een speciale bril voor hoeft op te zetten.

OLED-scherm

Een van de highlights van de Asus ProArt Studiobook 16 3D OLED is het 3,2K 120 Hz 3D OLED-scherm met een hoge resolutie van 3200 x 2000 pixels. Het scherm levert realistische beelden en levendige, levensechte kleuren. En werk je ‘s nachts vaak lang door, dan is het fijn om te weten dat het scherm 70 procent minder blauw licht uitstraalt dan LCD-modellen – goed voor je nachtrust.

Asus blaast bovendien 3D nieuw leven in met een vernieuwende autostereoscopische OLED-techniek, genaamd Spatial Vision. Dankzij deze techniek hoef je geen speciale bril te dragen om 3D-beelden te kunnen bekijken. Dit is mogelijk door het eye-tracking systeem met een dubbele camera. Deze volgt de beweging van je ogen. Vervolgens worden er afzonderlijke beelden voor je linker- en rechteroog gestuurd. Het 3D-beeld wordt zodoende automatisch aangepast wanneer je je kijkpositie verandert. Overschakelen van 2D naar 3D doe je met slechts een enkele klik.

Snelheid en rekenkracht

De Asus ProArt Studiobook 16 3D OLED is een zeer krachtige laptop, voorzien van een 13e generatie Intel Core i9 HX-processor met maar liefst 24 kernen. Bovendien is er een Turbo Boost die de snelheid naar maximaal 5,6 GHz kan verhogen. Daarnaast heeft de laptop een krachtige GeForce RTX 4070 grafische kaart van Nvidia, de nieuwste en snelste SSD’s, en maximaal 64 GB high-performance RAM. Al deze snelheid en rekenkracht zit in een compacte behuizing en neem je dus gemakkelijk overal mee naartoe.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De Asus IceCool Pro thermische techniek in de ProArt Studiobook 16 3D OLED is gericht op prestaties en stilte. De techniek gebruikt Liquid Metal-koelpasta op de CPU, vijf heat pipes en 102-bladige dubbele ventilatoren. De individueel verlichte toetsen van het toetsenbord zijn voorzien van een luchtinlaat, wat helpt om de luchtstroom verder te versterken. Dit alles zorgt ervoor dat het geluidsniveau ondanks de uitstekende koeling onder de 40 dB blijft. Koel, stil en krachtig: mee heb je niet nodig.

Krachtig en helder geluid

Tot slot is de ProArt Studiobook 16 3D OLED voorzien van een stereogeluidssysteem dat zorgt voor een krachtig en helder geluid. Dankzij Dolby Atmos geniet je van geluid dat overal om je heen beweegt. Bovendien heb je de mogelijkheid om de meest geavanceerde hoofdtelefoons met hoge impedantie aan te sturen. Dat zorgt voor een groter dynamisch bereik en minder vervorming. Zo luister je naar een rijkere geluidskwaliteit en kun je genieten van virtueel 7.1-kanaals surround-sound.