Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Pre-order nú onze specials over iOS 14 & macOS Big Sur!

Auteur: iCreate
0 reacties
Bundel beide specials


Lees verder na de advertentie

Dit najaar is het zover: Apple brengt grote updates uit voor je Mac, iPhone en iPad! Dit jaar gaat het om macOS Big Sur, iOS 14 en iPadOS 14. Ook dit jaar haal je met onze nieuwe speciale uitgaven het beste uit je Mac, iPhone en iPad! En … je kunt de specials nú al bestellen! Doe je dat voor 31 augustus, dan betaal je geen verzendkosten.

Het grote iPad & iPhone boek 2021

Het grote iPad & iPhone boek 2021

Wat hebben iPadOS 14 en iOS 14 te bieden? En hoe werkt het allemaal? In Het grote iPad & iPhone boek leggen we alle basisbeginselen uit van beide apparaten. In handige workshops worden de belangrijkste mogelijkheden van alle apps uitgelegd. Wil je straks alles uit de nieuwe versies van iPadOS en iOS halen? Lees dan Het grote iPad & iPhone boek!

Mac voor beginners 2021

Mac voor beginners 2021
Mac voor beginners doet precies wat de naam suggereert: alle standaardprogramma’s worden uitgelegd en met handige workshops leer je precies hoe de Mac werkt en ontdek je alle functies. Alle belangrijke Apple-programma’s komen aan bod en we laten je de nieuwe macOS Big Sur-functies zien. Mac voor beginners is de handleiding die Apple je niet geeft!

Tijdelijke actie!


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bestel nu Mac voor beginners, Het grote iPad & iPhone boek of het pakket van beide uitgaven vóór 31 augustus en betaal geen verzendkosten! Bij aankoop van het pakket betaal je slechts €25,-.Bestel de speciale uitgaven

Ben je woonachtig in België?

Bestel deze speciale uitgaven dan op deze actie-pagina. Gebruik bij de stap ‘Afrekenen’ de kortingscode ICREATE2021BE en ontvang €2,50 korting op de verzendkosten.