Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Powerbeats Pro aangekondigd: AirPods voor sporters

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Powerbeats Pro kleuren


Lees verder na de advertentie

Beats heeft gisteren de nieuwe Powerbeats Pro aangekondigd. De draadloze oortelefoontjes hebben het een en ander gemeen met de nieuwste AirPods van Apple, en zijn extra geschikt voor sporters.

powerbeats pro navy

Powerbeats Pro voor sporters

De nieuwe Powerbeats hebben oorclips en blijven zodoende prima zitten tijdens het hardlopen of een andere work-out. Bovendien zijn ze waterbestendig, waardoor ze ook prima tegen zweet kunnen. Als je wilt kun je er zelfs een marathon mee lopen, want de batterij gaat negen uur mee. Bij de AirPods is de luistertijd vijf uur. Zijn ze leeg? Na vijf minuten in de oplaadcase kun je er weer anderhalf uur mee vooruit. Met het oplaaddoosje kun je de Powerbeats meerdere keren opladen, tot in totaal meer dan 24 uur. Het doosje zelf laad je op met een kabeltje – bij de AirPods heb je tegenwoordig ook de optie om draadloos op te laden.

De Powerbeats Pro hebben fysieke knoppen waarmee je het volume bepaalt of waarmee je een telefoongesprek aanneemt of weigert. Die zitten op beide oortjes, en je kunt dus bijvoorbeeld ook ervoor kiezen om slechts één oortje te dragen. Verder zijn ze uitgerust met de H1-chip die we kennen van de nieuwe AirPods 2. Dat betekent dat je er de virtuele assistent Siri mee kunt oproepen, helemaal handsfree.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://youtu.be/mWbijRYhuZs

Nieuwe Powerbeats kopen?

De Powerbeats Pro zijn vanaf mei te koop bij onder meer Apple. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: ivoor, zwart, mos en marine. Het doosje om ze in te bewaren en op te laden is in alle gevallen zwart. De Powerbeats Pro kosten € 249.

Bron: Beatsbydre.com