Terug naar Powerbeats Pro aangekondigd: AirPods voor sporters
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Powerbeats Pro aangekondigd: AirPods voor sporters

Door Laura Grootaarts4 april 2019 10:022 min. leestijd0

Beats heeft gisteren de nieuwe Powerbeats Pro aangekondigd. De draadloze oortelefoontjes hebben het een en ander gemeen met de nieuwste AirPods van Apple, en zijn extra geschikt voor sporters.

powerbeats pro navy

Powerbeats Pro voor sporters

De nieuwe Powerbeats hebben oorclips en blijven zodoende prima zitten tijdens het hardlopen of een andere work-out. Bovendien zijn ze waterbestendig, waardoor ze ook prima tegen zweet kunnen. Als je wilt kun je er zelfs een marathon mee lopen, want de batterij gaat negen uur mee. Bij de AirPods is de luistertijd vijf uur. Zijn ze leeg? Na vijf minuten in de oplaadcase kun je er weer anderhalf uur mee vooruit. Met het oplaaddoosje kun je de Powerbeats meerdere keren opladen, tot in totaal meer dan 24 uur. Het doosje zelf laad je op met een kabeltje – bij de AirPods heb je tegenwoordig ook de optie om draadloos op te laden.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De Powerbeats Pro hebben fysieke knoppen waarmee je het volume bepaalt of waarmee je een telefoongesprek aanneemt of weigert. Die zitten op beide oortjes, en je kunt dus bijvoorbeeld ook ervoor kiezen om slechts één oortje te dragen. Verder zijn ze uitgerust met de H1-chip die we kennen van de nieuwe AirPods 2. Dat betekent dat je er de virtuele assistent Siri mee kunt oproepen, helemaal handsfree.

Nieuwe Powerbeats kopen?

De Powerbeats Pro zijn vanaf mei te koop bij onder meer Apple. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: ivoor, zwart, mos en marine. Het doosje om ze in te bewaren en op te laden is in alle gevallen zwart. De Powerbeats Pro kosten € 249.

Bron: Beatsbydre.com

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar