Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Pokémon Sleep is uit: met deze iPhone-app slaap je als een roos

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Pokemon Sleep


Lees verder na de advertentie

Pokémon Sleep staat vanaf vandaag in de App Store: de opvolger van Pokémon Go waarmee je Pokémon verzamelt door te slapen. Dit moet je weten over de nieuwe app.

Pokémon Sleep

Het is inmiddels alweer jaren geleden, maar de release van Pokémon Go ontketende een bizarre rage. Kinderen, tieners, twintigers, dertigers – zowat iedere leeftijdsgroep trok eropuit om op iedere hoek van de straat Pokémon te vangen.

Dat was niet alleen een geinige bezigheid, want de vele kilometers die werden afgelegd maakten Pokémon Go ook direct één van de meest gezonde games tot nu toe. En nu wil het bedrijf achter Pokémon nóg een onderdeel van onze gezondheid verbeteren, met Pokémon Sleep.

Slapend Pokémon verzamelen

Met Pokémon Sleep wordt de lengte en de kwaliteit van je slaap in de gaten gehouden aan de hand van je telefoon, die je op je matras moet leggen. In de app zie je een slapende Snorlax. Hoe langer en hoe beter je slaapt, hoe meer Pokémon zich om Snorlax heen verzamelen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Pokémon zijn ook opgedeeld in ‘bijzondere types’ wat betreft slaap. Zo heb je bijvoorbeeld ‘Goofy Sleep’, ‘Droopy-Eared Sleep’ en ‘One-Eyed Sleep’. Het doel is om Pokémon van alle slaaptypes te verzamelen, dus op tijd naar bed gaan is een must!

Slaperige zomer

Pokémon Sleep is vanaf nu beschikbaar in de App Store. Ook komt er deze vrijdag, 21 juli, een een speciaal accessoire uit: de Pokémon Go Plus + (ja, dat zijn twee plussen). Hiermee heb je je telefoon niet nodig om je slaap bij te houden. Ook dient deze direct als reminder voor wanneer je moet slapen, en als wekker.

Pokémon Sleep app

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste apps voor je iPhone? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: The Pokémon Company