Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Exclusief bij iCreate: 3 maanden gratis cloudopslag bij pCloud (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
pCloud korting


Lees verder na de advertentie

Heb je meer opslag nodig, en wil je de zekerheid van de cloud? Dan heeft het Zwitserse pCloud nu een speciale aanbieding voor iCreate-lezers, met maar liefst drie maanden lang gratis 500 GB cloudopslag.

pCloud

Cloudopslag bij pCloud

pCloud is een clouddienst met een uniek betaalmodel: in plaats van maandelijkse kosten, betaal je eenmalig voor levenslange cloudopslag. Zeker nu je met steeds meer diensten aan een abonnement vastzit – waaronder als je extra iCloud-opslag wilt – is dit een welkome afwisseling.

Een ander voordeel van pCloud is dat het een stuk veiliger is dan veel andere clouddiensten, met streng beveiligde servers in de EU (dus niet ver van huis) en een privacybeleid dat gebaseerd is op de strenge Zwitserse wetten voor gegevensbescherming.

Overal toegang


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

pCloud werkt via het web, een desktop-app voor je Mac (én voor Windows), en een mobiele app voor iOS. Daardoor zijn je gegevens dus op al je apparaten bereikbaar. En wil je een cloudbestand delen? Dan maak je gemakkelijk een linkje aan dat je naar vrienden, familie of klanten kunt sturen.

Drie maanden gratis pCloud

pCloud heeft op het moment flinke kortingen op levenslange cloudopslag. Zo heb je nu 500 GB opslag voor € 175 (normaal € 500) en 2 TB opslag voor € 350 (normaal € 980).

Daar komt de speciale aanbieding van iCreate bij: 3 maanden gratis 500 GB cloudopslag bij pCloud. En nee: je hoeft geen betaalgegevens in te vullen om er gebruik van te maken! Bekijk de aanbieding via de onderstaande knop:

Ga naar de iCreate-aanbieding op pCloud