Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

5 gadgets die oud en nieuw nóg geslaagder maken

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Geef jij een oud & nieuw-feest voor een groep vrienden en familie? Dan wil je vast dat het het feestje van het jaar wordt! De oliebollen, champagne en vuurwerk-sterretjes ga je volop inslaan. En met deze gadgets wordt het zeker weten een jaarwisseling om nóóit te vergeten!

1. Teufel Party Speakers

Teufel Boomster

Een goed feestje betekent goede muziek! En of je nu naar twaalf uur aftelt met de Top 2000 of juist liever naar Camilia Cabello en Billie Eilish luistert: een flink volume is wel lekker als je met een grotere groep luistert. De Teufel Rockster is geschikt voor groepen tot 50 feestgangers, de Rockster Air en Boomster XL kunnen ongeveer de helft aan. Bekijk alle Teufel Partyspeakers en ga knallend het nieuwe jaar in!

2. Philips Hue

Philips Hue


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Met deze Philips Hue slimme lampen zorg je altijd voor de juiste sfeer in huis. Extra leuk wordt het met de Hue Fireworks-app. Dan hoef je niet meer naar buiten voor het vuurwerk: je luidt het nieuwe jaar binnen in, met een spectaculaire en kleurrijke lichtshow!

3. Google Nest

Google Home Mini kleuren

Google Nest (Mini) (ook bekend als Google Home) gebruik je waarschijnlijk voor het streamen van muziek of om je smart home mee te bedienen. Maar wist je dat je ook party games kunt spelen met de slimme speaker? Bereid je voor op 2020 met de glazen bol (‘Oké Google, glazen bol!): stel een gesloten vraag over de toekomst. Of ‘Praat met Willem Wever’ voor een trivia-quiz.

4. Fujifilm Instax Mini LiPlay

Fujifilm Instax Mini LiPlay

Je feestje wordt er pas echt een om nooit te vergeten als je de nodige foto’s maakt. Natuurlijk heeft iedereen zijn iPhone bij de hand, maar deze Polaroid-camera is ook een aanrader. Je kunt de foto’s digitaal opslaan, maar het is ook mogelijk om ze meteen af te drukken zodat iedereen met een leuk aandenken naar huis gaat. Zorg ook voor leuke accessoires – nepneuzen, kartonnen brillen en maffe hoofddeksels.

5. Furbo hondencamera

Furbo hondencamera

Terwijl jij buiten iedereen een fantastisch nieuwjaar wenst, eet je viervoeter stiekem alle toastjes op die nog op tafel stonden. Of hij krabbelt, compleet in paniek door al het vuurwerk, de verf van de achterdeur. Met deze slimme Furbo hondencamera houd je je hond in de gaten, spreek je hem toe en leid je hem af met een kleine snack.