Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Gelekte tekeningen tonen ontwerp 10,8-inch iPad 2020’

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Ontwerp iPad 2020 lek


Lees verder na de advertentie

Binnenkort presenteert Apple nieuwe iPads, en nu zijn er schematische tekeningen opgedoken van een nieuwe 10,8-inch iPad. Waarschijnlijk gaat het om een iPad Air 4. De afbeeldingen voeden eerdere geruchten over een iPad Air met een iPad Pro-achtig ontwerp, waarbij het scherm randloos is en de zijkanten vlak zijn.

Ontwerp iPad 2020 lek

De tekeningen zijn gedeeld door 91Mobiles. De website meldt dat het gaat om een standaard iPad-model van de achtste generatie, maar het lijkt ons waarschijnlijker dat de schematische tekeningen een nieuwe iPad Air 4 illustreren.

Alles wat we in de tekeningen zien, is namelijk in lijn met eerdere geruchten over de iPad Air. Zo bevestigt de tekening dat de iPad vier microfoons krijgt en een usb-c aansluiting heeft in plaats van Lightning. Aan de achterkant zien we de verwachte slimme connector, waarmee de iPad geschikt is voor het Magic Keyboard. Verder heeft de Air een enkele camera met een led-flitser.

De website 91Mobiles beweert verder dat de iPad Face ID heeft, maar dat maken de tekeningen niet duidelijk. Bij eerdere geruchten werd er gesproken van een Touch ID-sensor op de aan/uit-knop. De kans lijkt dan ook groot dat je de iPad Air nog steeds ontgrendelt met je vingerafdruk, in plaats van met je gezicht.

Of toch de ‘gewone’ iPad?


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

We verwachten dus dat het om een iPad Air gaat, maar het is niet uit te sluiten dat dit nieuwe ontwerp naar zowel de ‘gewone’ iPad als de iPad Air 4 komt. Hierbij heeft de Air dan betere interne onderdelen, zoals een krachtigere chip en een betere camera.

Volgens geruchten wordt de nieuwe iPad volgende week al gepresenteerd. Mogelijk gebeurt dat tijdens het nog niet aangekondigde iPhone-event, waarin ook de iPhone 12 en Apple Watch worden gepresenteerd. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 91Mobiles