Terug naar ‘Gelekte tekeningen tonen ontwerp 10,8-inch iPad 2020’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Gelekte tekeningen tonen ontwerp 10,8-inch iPad 2020’

Door Koen van Ekeren31 augustus 2020 11:082 min. leestijd0

Binnenkort presenteert Apple nieuwe iPads, en nu zijn er schematische tekeningen opgedoken van een nieuwe 10,8-inch iPad. Waarschijnlijk gaat het om een iPad Air 4. De afbeeldingen voeden eerdere geruchten over een iPad Air met een iPad Pro-achtig ontwerp, waarbij het scherm randloos is en de zijkanten vlak zijn.

10,8-inch iPad 2020

Ontwerp iPad 2020 lek

De tekeningen zijn gedeeld door 91Mobiles. De website meldt dat het gaat om een standaard iPad-model van de achtste generatie, maar het lijkt ons waarschijnlijker dat de schematische tekeningen een nieuwe iPad Air 4 illustreren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Alles wat we in de tekeningen zien, is namelijk in lijn met eerdere geruchten over de iPad Air. Zo bevestigt de tekening dat de iPad vier microfoons krijgt en een usb-c aansluiting heeft in plaats van Lightning. Aan de achterkant zien we de verwachte slimme connector, waarmee de iPad geschikt is voor het Magic Keyboard. Verder heeft de Air een enkele camera met een led-flitser.

De website 91Mobiles beweert verder dat de iPad Face ID heeft, maar dat maken de tekeningen niet duidelijk. Bij eerdere geruchten werd er gesproken van een Touch ID-sensor op de aan/uit-knop. De kans lijkt dan ook groot dat je de iPad Air nog steeds ontgrendelt met je vingerafdruk, in plaats van met je gezicht.

Of toch de ‘gewone’ iPad?

We verwachten dus dat het om een iPad Air gaat, maar het is niet uit te sluiten dat dit nieuwe ontwerp naar zowel de ‘gewone’ iPad als de iPad Air 4 komt. Hierbij heeft de Air dan betere interne onderdelen, zoals een krachtigere chip en een betere camera.

Volgens geruchten wordt de nieuwe iPad volgende week al gepresenteerd. Mogelijk gebeurt dat tijdens het nog niet aangekondigde iPhone-event, waarin ook de iPhone 12 en Apple Watch worden gepresenteerd. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 91Mobiles

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar