Terug naar De beste apps om de Olympische Winterspelen te volgen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De beste apps om de Olympische Winterspelen te volgen

Door Laura Grootaarts12 februari 2018 11:502 min. leestijd0

De Olympische Winterspelen 2018 zijn sinds afgelopen vrijdag in volle gang. De eerste medailles zijn inmiddels al binnen. Wil je de winterse versie van de Olympische spelen op de voet volgen? Dan zijn de volgende apps goud waard!

Mascotte olympische winterspelen 2018

1. Pyeongchang 2018

Dit is de officiële app voor de Olympische Winterspelen 2018! Met natuurlijk het speelschema, de medaillespiegel en een schat aan informatie over de atleten: je favoriete team kun je virtueel toejuichen. En stiekem is dit ook een reisgids voor Zuid-Korea, mocht je toevallig in de buurt zijn. De app is wel traag: je ziet iets te vaak laadbalkjes in beeld.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Download Pyeongchang 2018 in de App Store.

2. TeamNL

Verschillende disciplines tijdens de Winterspelen zijn natuurlijk vooral een Nederlands feestje. Ben je voornamelijk geïnteresseerd in de prestaties van de Nederlandse atleten, dan mag de app TeamNL van NOC*NSF absoluut niet ontbreken op je iPhone. Zo blijf je op de hoogte van alle uitslagen, nieuws en de gestaag groeiende hoeveelheid medailles! De app heeft recent een update gehad en ziet er overzichtelijker uit dan voorheen.

Download TeamNL in de App Store.

3. NOS: livestream Olympische Spelen

De app van de NOS staat misschien al op je iPhone. Na een recente update vind je exclusieve sectie over de Olympische winterspelen, met daarin al het nieuws en een livestream. Compleet nieuw is ‘Dit was de dag’ met dagelijks om 17.00 uur een samenvatting van het beste Olympische nieuws.

Download NOS in de App Store.

4. Eurosport Player

Er schijnen iets van 2000 Olympische evenementen plaats te vinden de komende weken en wil je ze allemaal kijken, dan kan dat in theorie met de Eurosport Player. De app downloaden is gratis, maar voor die 2000 uitzendingen moet je wel betalen: met de code NL99 kost dat je 99 cent voor een maand.

Download Eurosport Player in de App Store.

5. Nu.nl

Ben je iets minder fanatiek en wil je gewoon op de hoogte blijven van de hoogtepunten van de Spelen? Dan volstaat de app Nu.nl ook prima. Onder de tab rubrieken vind je tijdelijk het kopje Winterspelen, met daaronder het belangrijkste nieuws. Bovendien kun je hier ook het programma vinden.

Download Nu.nl in de App Store.

Lees ook onze iTip: Olympische winterspelen 2018 programma – alle wedstrijden in je agenda zetten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar