Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Nijmeegse Vierdaagse-app voor wandelaars en toeschouwers nú beschikbaar

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Nijmeegse Vierdaagse


Lees verder na de advertentie

Volgende week staat heel Nijmegen op zijn kop: op dinsdag 16 juni gaan de 103de internationale Vierdaagse Afstandsmarsen van start. Zo’n 47 duizend wandelaars van 77 nationaliteiten lopen dan 30, 40 of 50 kilometer in en om Nijmegen. Geen wonder dus dat de Nijmeegse Vierdaagse-app op dit moment trending is in de App Store!

Nijmeegse Vierdaagse app terug van weggeweest

De Vierdaagse-app is terug van een jaartje weggeweest. Vorig jaar duurde de ontwikkeling van de app langer dan voorzien, waardoor deze niet meer op tijd was om te worden opgenomen in de App Store. Dit jaar is de gratis app wél ruim op tijd te downloaden.

Voorheen waren er twee apps: één voor wandelaars en één voor de toeschouwers. Nu kunnen beide groepen dezelfde app downloaden. Bij het eerste opstarten van de app, geef je aan tot welke groep je behoort. De belangrijkste functie van de app, is dat je kunt zien waar deelnemers zich precies bevinden. Deelnemers loggen in met een unieke code die ze bij registratie gekregen hebben. Als deelnemers die code met je delen, kun je als toeschouwer via de app zien waar jouw wandelende vriend, familielid of collega uithangt. Dat maakt het een stuk handiger om iemand te spotten in de mensenmassa op de Via Gladiola. De (geanonimiseerde) gegevens die verkregen worden, worden door de organisatie van de Vierdaagse gebruikt voor statistische doeleinden. Bijvoorbeeld om knelpunten op te sporen.

Routes en meer

Nijmeegse vierdaagse app 2019


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

In de app vind je per dag de route die de wandelaars moeten afleggen. Iedere route heeft zijn eigen kleur. Hierop worden ook relevante punten als toiletten, medische verzorgingsposten en waterpunten weergegevens. Verder bevat de app nieuws over alles wat met de Vierdaagse te maken heeft. Download de Vierdaagse-app in de App Store.