Terug naar Nijmeegse Vierdaagse-app voor wandelaars en toeschouwers nú beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nijmeegse Vierdaagse-app voor wandelaars en toeschouwers nú beschikbaar

Door Laura Grootaarts12 juli 2019 12:352 min. leestijd0

Volgende week staat heel Nijmegen op zijn kop: op dinsdag 16 juni gaan de 103de internationale Vierdaagse Afstandsmarsen van start. Zo’n 47 duizend wandelaars van 77 nationaliteiten lopen dan 30, 40 of 50 kilometer in en om Nijmegen. Geen wonder dus dat de Nijmeegse Vierdaagse-app op dit moment trending is in de App Store!

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse app terug van weggeweest

De Vierdaagse-app is terug van een jaartje weggeweest. Vorig jaar duurde de ontwikkeling van de app langer dan voorzien, waardoor deze niet meer op tijd was om te worden opgenomen in de App Store. Dit jaar is de gratis app wél ruim op tijd te downloaden.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Voorheen waren er twee apps: één voor wandelaars en één voor de toeschouwers. Nu kunnen beide groepen dezelfde app downloaden. Bij het eerste opstarten van de app, geef je aan tot welke groep je behoort. De belangrijkste functie van de app, is dat je kunt zien waar deelnemers zich precies bevinden. Deelnemers loggen in met een unieke code die ze bij registratie gekregen hebben. Als deelnemers die code met je delen, kun je als toeschouwer via de app zien waar jouw wandelende vriend, familielid of collega uithangt. Dat maakt het een stuk handiger om iemand te spotten in de mensenmassa op de Via Gladiola. De (geanonimiseerde) gegevens die verkregen worden, worden door de organisatie van de Vierdaagse gebruikt voor statistische doeleinden. Bijvoorbeeld om knelpunten op te sporen.

Routes en meer

Nijmeegse vierdaagse app 2019

In de app vind je per dag de route die de wandelaars moeten afleggen. Iedere route heeft zijn eigen kleur. Hierop worden ook relevante punten als toiletten, medische verzorgingsposten en waterpunten weergegevens. Verder bevat de app nieuws over alles wat met de Vierdaagse te maken heeft. Download de Vierdaagse-app in de App Store.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar