Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone iPhone 2019

‘Dit zijn de kleuren van de nieuwe iPhone XR’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone XR


Lees verder na de advertentie

De iPhone XR is Apple’s kleurrijkste iPhone van dit moment, verkrijgbaar in maar liefst zes kleuren. Ook de opvolger van de XR is straks waarschijnlijk verkrijgbaar in zes tinten. Daar zit dan wel wat nieuws tussen.

iPhone XR

Nieuwe kleuren iPhone XR opvolger

Bij de XR kun je kiezen uit blauw, geel, koraal, rood, zwart en wit– je ziet ze allemaal op de bovenstaande afbeelding. Volgens het Japanse Mac Otakara schrapt Apple straks de kleuren koraal en blauw. Daarvoor in de plaats komen lavendel en groen. Samengevat, je kunt straks dus kiezen uit de volgende kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • Geel
  • Rood
  • Lavendel
  • Groen

Mac Otakara zegt ook informatie te hebben over nieuwe hoesjes voor de volgende generatie iPhone XS (Max). Siliconen hoesjes voor de nieuwe modellen zijn straks verkrijgbaar in wit, zwart en rood. Ook komen er hoesjes in tinten die veel weg hebben van het huidige zachtgeel, mint, en lila (nu alleen verkrijgbaar in een lederen variant).


kooptip

iPhone 2019

Naar verwachting presenteert Apple dit najaar drie nieuwe iPhone modellen: een nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max en een nieuwe iPhone XR. Naar verluidt hebben de vernieuwingen vooral te maken met de camera. De iPhone XS (Max) heeft nu een dubbele camera en krijgt straks een drievoudige camera. De iPhone XR heeft nu een enkele camera en krijgt straks een dubbele.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom de nieuwe iPhones? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacOtakara.jp.