Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Apple werkt aan smart home apparaten, inclusief twee nieuwe HomePods

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Nieuwe HomePods


Lees verder na de advertentie

De HomePod mini krijgt competitie. Volgens journalist Mark Gurman werkt Apple momenteel aan twee nieuwe HomePods, evenals twee verschillende smart home apparaten. Dit weten we al!

Twee nieuwe HomePods

Gurman schrijft in zijn nieuwsbrief voor Bloomberg dat Apple aan ‘minstens vier nieuwe smart home apparaten’ werkt. Één daarvan is een geüpdatete versie van de huidige HomePod mini. Wat hier zo nieuw aan wordt, is nog onduidelijk. Grote veranderingen verwachten wij echter niet.

Interessanter is Gurmans vermelding van een luxere versie van deze slimme speaker. De journalist schrijft dat dit zogenaamde toestel qua formaat en geluid vergelijkbaar is met de allereerste, grote HomePod. Deze heeft een betere audiokwaliteit dan de mini, maar is uit de schappen gehaald vanwege de lage verkoopcijfers en uiteindelijk vervangen door het kleinere model.

Smart home producten


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De andere twee smart home producten blijven nog geheimzinnig. Zo schrijft Gurman over een ‘keukenapparaat waarmee de iPad wordt gecombineerd met een speaker’. Voor de woonkamer zou Apple juist aan een combinatie van de Apple TV, camera en HomePod werken. Met beide apparaten moet het dan voor gebruikers gemakkelijker worden om hun huizen slimmer te maken.

Overigens beweert Gurman dat de producten rond het eind van 2023 of begin 2024 verschijnen. Als het al ooit gebeurt: hij schrijft ook dat ‘niet alle vier toestellen het daglicht zullen zien’.

Wil je op de hoogte worden gebracht van andere geruchten of wanneer deze producten verschijnen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.