Terug naar Apple werkt aan smart home apparaten, inclusief twee nieuwe HomePods
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple werkt aan smart home apparaten, inclusief twee nieuwe HomePods

Door Annemiek Lourensen8 augustus 2022 09:332 min. leestijd0

De HomePod mini krijgt competitie. Volgens journalist Mark Gurman werkt Apple momenteel aan twee nieuwe HomePods, evenals twee verschillende smart home apparaten. Dit weten we al!

Nieuwe HomePods

Twee nieuwe HomePods

Gurman schrijft in zijn nieuwsbrief voor Bloomberg dat Apple aan ‘minstens vier nieuwe smart home apparaten’ werkt. Één daarvan is een geüpdatete versie van de huidige HomePod mini. Wat hier zo nieuw aan wordt, is nog onduidelijk. Grote veranderingen verwachten wij echter niet.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Interessanter is Gurmans vermelding van een luxere versie van deze slimme speaker. De journalist schrijft dat dit zogenaamde toestel qua formaat en geluid vergelijkbaar is met de allereerste, grote HomePod. Deze heeft een betere audiokwaliteit dan de mini, maar is uit de schappen gehaald vanwege de lage verkoopcijfers en uiteindelijk vervangen door het kleinere model.

Smart home producten

De andere twee smart home producten blijven nog geheimzinnig. Zo schrijft Gurman over een ‘keukenapparaat waarmee de iPad wordt gecombineerd met een speaker’. Voor de woonkamer zou Apple juist aan een combinatie van de Apple TV, camera en HomePod werken. Met beide apparaten moet het dan voor gebruikers gemakkelijker worden om hun huizen slimmer te maken.

Overigens beweert Gurman dat de producten rond het eind van 2023 of begin 2024 verschijnen. Als het al ooit gebeurt: hij schrijft ook dat ‘niet alle vier toestellen het daglicht zullen zien’.

Wil je op de hoogte worden gebracht van andere geruchten of wanneer deze producten verschijnen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar