Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Maak je netwerk sneller, slimmer en zuiniger met FRITZ! (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
FRITZ!Box zuinig

Wil je jouw netwerk naar een hoger niveau tillen op het gebied van snelheid, slimheid en energiezuinigheid? Ontdek hoe de FRITZ!Box en bijbehorende smarthome-producten jouw huis nog slimmer kunnen maken. Van snelle routers tot slimme verlichting: FRITZ! heeft het allemaal.

FRITZ!Box 5590 Fiber: snel, slim en zuinig

FRITZ!Box 5590

Ontdek de kracht van de FRITZ!Box 5590 Fiber, de alles-in-één modem en router die niet alleen zorgt voor een snelle en stabiele internetverbinding, maar ook energie bespaart. Doordat de FRITZ!Box het tussengeschakelde glasvezelmodem (ONT) overbodig maakt, bespaar je aan stroomkosten. Met ondersteuning voor Wi-Fi 6 geniet je van supersnel internet, en bovendien dient de FRITZ!Box als basis voor je smarthome. En dankzij het gebruiksvriendelijke FRITZ!OS bestuur je alles moeiteloos via de app op je iPhone.

FRITZ!Repeater 3000 AX: uitstekende Wi-Fi-dekking

FRITZ!Repeater 3000 AX

Vergroot het bereik van je Wi-Fi-netwerk met de FRITZ!Repeater 3000 AX, en geniet van perfecte dekking in elke hoek van je huis. Deze slimme repeater selecteert automatisch de meest optimale verbinding en maximale bandbreedte voor al je Wi-Fi-apparaten, en is met een druk op de knop te verbinden met je FRITZ!Box.

FRITZ!DECT 200 en 500: grip op je energie

FRITZ!DECT

Maak je huis niet alleen slim, maar ook energiezuinig met FRITZ!DECT. Met de FRITZ!DECT 200 stel je eenvoudig scenario’s en routines in om lampen en andere apparaten op specifieke tijden in- of uit te schakelen. En de FRITZ!DECT 500 slimme lamp biedt nog meer mogelijkheden, waaronder kleurvariaties en dimopties, waarmee je verschillende sferen in huis creëert.

Sneller, slimmer en zuiniger met FRITZ!

Optimaliseer je smarthome-ervaring met FRITZ! en ervaar de voordelen van een sneller, slimmer en energiezuiniger huis. Van geavanceerde modems tot slimme repeaters en energiebeheersystemen, FRITZ! biedt alles wat je nodig hebt voor een geoptimaliseerde woonomgeving.